Libnet.ro
UNICEF

16:15

E oficial: meciul Simonei Halep a fost amanat. Cand va debuta liderul mondial la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
E oficial: meciul Simonei Halep a fost amanat. Cand va debuta liderul mondial la Roland Garros

Meciul Simonei Halep cu americanca Alison Riske, care trebuia sa se dispute marti seara, pe arena centrala de la Roland Garros, in primul tur al competitiei, a fost amanat. continuă pe Adevărul

Roland Garros 2018. Meciul Simonei Halep, amanat pentru miercuri

Partida dintre jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si americanca Alison Riske, care trebuia sa aiba loc marti, in prima runda a turneului de la Roland Garros, a fost reprogramat.

Meciul Simonei Halep de la Roland Garros reprogramat pentru miercuri

Simona Halep ar fi trebuit sa debuteze la Roland Garros marti in ultimul meci programat pe arena centrala Philippe Chatrier.

Roland Garros: Victorii pentru Irina Begu si Ana Bogdan. Meciul Simonei Halep nu a mai avut loc marti

Ziua a treia a turneului de Grand Slam de la Roland Garros a venit cu o veste buna pentru iubitorii tenisului din Romania. Irina Begu a reusit sa se califice in turul doi al turneului dupa o victorie incredibila.

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Alison Riske, amnat pentru miercuri

Meciul dintre Simona Halep si Alison Riske SUA, 83 WTA), care ar fi trebuit sa fie ultimul pe arena Philippe-Chatrier, a fost amanat pentru miercuri, se arata pe site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Paris. Programul zilei de marti a fost dat peste cap de ploaie, iar arenele de la Roland Garros nu sunt dotate cu nocturna. Organizatorii nu au stabilit inca programul zilei de maine.

WTA Nurnberg: Alison Riske (adversara Simonei Halep la Roland Garros), nvinsa n finala de Johanna Larsson (scor 7-6, 6-4)

Americanca Alison Riske 105 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur de la Roland Garros, a fost invinsa, sambata, de Johanna Larsson 97 WTA), scor 7-64), 6-4, in finala turneului WTA de la Nurnberg. Gratie acestui succes, suedeza si-a trecut in palmares primul titlu dupa o perioada de trei ani si al doilea din cariera.

FOTOGALERIE Vincent Stouff, sparring partner-ul de duminica al Simonei Halep: si misca incredibil picioarele, parca e teleghidata/ Virginia Ruzici: Simona este pregatita

Aglomeratie mare pe culoarele dintre terenurile de antrenament, miscarile oamenilor fiind haotice fiecare vede ceva ce il fascineaza si il face sa se abata macar putin de la drumul sau). in multimea de culori, Simona Halep se pierde cu lejeritate, putand fi recunoscuta mai usor doar datorita gentii de culoare rosie si a oamenilor de ordine care o insotesc peste tot. Pe terenul 17, liderul mondial a sustinut un antrenament la care au luat parte, printre altii, parintii si Virginia Ruzici. Are o deplasare incredibila, picioarele parca ii sunt teleghidate. Ce lovitura m-a impresionat cel mai mult la ea? Cu siguranta backhandul defensiv in cross, a povestit pentru HotNews. ro Vincent Stouff, sparring partner-ul de duminica al Simonei. Este pregatita, a completat Virginia Ruzici tot pentru HotNews. ro.

Pariul Simonei Halep cu Ion Tiriac: O sa-i spun SA MANANCE un PAHAR de VIN daca voi...

Simona Halep, liderul WTA, a vorbit, intr-un interviu pentru Sports Illustrated, despre omul de afaceri Ion Tiriac, cu care are, de altfel, o relatie foarte buna. Jucatoarea noastra pare sigura pe ea si s-a ara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )