Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Elina Svitolina s-a calificat in optimi, dupa un meci echilibrat cu Ekaterina Alexandrova

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Elina Svitolina s-a calificat in optimi, dupa un meci echilibrat cu Ekaterina Alexandrova

Elina Svitolina 5 WTA si cap de serie nr. 3) s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Ekaterina Alexandrova 30), scor 6-4, 7-5. Jucatoarea din Ucraina a avut nevoie de o ora si 41 de minute pentru a obtine victoria. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Elina Svitolina, in turul trei dupa ce a pierdut un set cu 6-0 in fata locului 178 WTA

Elina Svitolina cap de serie numarul 3) a avut ceva emotii in a obtine calificarea in turul trei de la Roland Garros, sportiva din Ucraina pierzand cu 6-0 un set in fata sportivei Renata Zarazua Mexic, 178 WTA). Victoria s-a conturat dupa un meci care a durat o ora si 35 de minute.

VIDEO Roland Garros: Dominic Thiem s-a calificat in optimi, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Casper Ruud

Dominic Thiem 3 ATP, al treilea favorit) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins cu 6-4, 6-3, 6-1, pe norvegianul Casper Ruud 25 ATP).

VIDEO Roland Garros: Elise Mertens si Maria Sakkari au parasit competitia Halep, Svitolina si Bertens, in optimi (Rezultatele zilei)

Elise Mertens Belgia, cap de serie nr. 16) si Maria Sakkari Grecia, 20) sunt cel mai importante nume care au parasit, vineri, competitia de la Roland Garros, dupa ce au fost invinse de Caroline Garcia Franta, 45 WTA), respectiv Martina Trevisan Italia, 159 WTA). in optimi s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3) si Kiki Bertens 5).

DigiSport: Val de reactii pe retelele sociale, dupa aparitia lui Apostolos Tsitsipas. Ce masca a purtat la Roland Garros

Stefanos Tsitsipas s-a calificat in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Roland Garros dupa o revenire spectaculoasa, 4-6, 2-6, 6-1, 6-4, 6-4, in fata spaniolului Jaume Munar, dupa 3 ore si 12 minute de joc.

Roland Garros: Irina Bara, in turul doi dupa ce a invins-o in doua seturi pe Donna Vekic (favorita 26)

Irina Bara 142 WTA, venita din calificari) a produs surpriza si s-a calificat in turul al doilea de la Roland Garros, jucatoarea noastra trecand de Donna Vekic 30 WTA, cap de serie nr. 26) in doua seturi, scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o ora si 57 de minute.

Patricia Tig si Irina Bara in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarele Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, cu mentiunea ca Bara a beneficiat de abandonul adversarei.

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei dupa un meci spectaculos cu Irina Begu (6-3, 6-4) Urmeaza duelul cu Amanda Anisimova

Timp de o ora si 23 de minute, Simona Halep si Irina Begu au oferit un meci spectaculos: intensitate, agresivitate, unghiuri din cartea de geometrie si lovituri splendide care meritau ca tribunele sa fie pline. Recitalul de pe Suzanne Lenglen a fost castigat de Simona in doua seturi 6-3, 6-4). Irina are marele merit de a se fi ridicat la nivelul principalei favorite la castigarea Roland Garros-ului. in turul trei, pentru Halep urmeaza duelul cu cea care i-a curmat traseul de pe zgura pariziana in 2019: Amanda Anisimova.

VIDEO Roland Garros: Serena Williams si Victoria Azarenka au parasit competitia Halep, Svitolina, Bertens si Mertens, in turul trei (Rezultatele zilei)

Serena Williams abandon) si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care au parasit, miercuri, competitia de la Roland Garros. in turul urmator s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) si Elise Mertens 16).

Roland Garros: Stan Wawrinka, eliminat in turul trei de locul 239 ATP Nadal, Zverev si Schwartzman s-au calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Surpriza zilei de la Roland Garros a fost produsa de Hugo Gaston 239 ATP). Ultimul francez ramas in competitia de la Paris l-a invins, in turul trei, pe elvetianul Stan Wawrinka 17 ATP, favorit 16). Tot vineri, Rafael Nadal 2), Alexander Zverev 6) si Diego Schwartzman 12) au obtinut calificarea in optimi, dupa victorii in trei seturi.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in optimi la dublu

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda), cap de serie 12, s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )