Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Sevastova, Mladenovic si Azarenka au parasit competitia n primul tur - Wozniacki si Pliskova, n runda a doua

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Sevastova, Mladenovic si Azarenka au parasit competitia n primul tur - Wozniacki si Pliskova, n runda a doua

Anastasija Sevastova cap de serie numarul 20), Kristina Mladenovic 29) si Victoria Azarenka 84 WTA), fost lider mondial, au parasit prematur competitia de la Roland Garros, fiind invinse in partidele de debut. in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Paris s-au calificat, printre altele, Caroline Wozniacki 2), Karolina Pliskova 6), Petra Kvitova 8) sau Daria Kasatkina 14). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Stan Wawrinka, finalist n 2017, eliminat n primul tur la competitia pariziana

Tenismanul elvetian Stan Wawrinka, finalist anul trecut al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, a fost eliminat inca din primul tur al intrecerii de pe zgura pariziana, inclinandu-se luni in fata spaniolului Guillermo Garcia-Lopez, locul 67 mondial, in cinci seturi, 6-2, 3-6, 4-6, 7-6 7/5), 6-3. Partida a durat trei ore si 34 de minute.

Roland Garros: Christina Mchale, adversara Alexandrei Dulgheru n primul tur - Niculescu rateaza primul Grand Slam din 2007

Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, o va intalni pe americanca Christina Mchale, locul 85 WTA, in turul I al turneului de la Roland Garros. Monica Niculescu s-a retras de pe tabloul principal si a fost inlocuita de lucky loser-ul Arantxa Rus, romanca punand capat, din cauza unei accidentari, unei serii de 45 de participari consecuitve la turneele de Grand Slam, in calificari sau pe tabloul principal, din inauarie 2007.

VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, debut cu dreptul la competitia de la Paris

Caroline Wozniacki a trecut de primul tur de la Roland Garros, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Danielle Rose Collins 42 WTA), scor 7-62), 6-1. Daneza a trait periculos primul set, care s-a decis la tie-break, scor 7-2, insa actul al doilea a fost unul fara istoric. Ocupanta locului doi WTA i-a cedat un singur game adversarei, punand capat partidei dupa o ora si 37 de minute.

VIDEO Roland Garros: Victoria Azarenka, eliminata n primul tur; Petra Kvitova, calificare cu emotii

Victoria Azarenka 84 WTA) a parasit inca din runda inaugurala turneul de la Roland Garros. Fostul lider mondial a fost invinsa de Katerina Siniakova Cehia, 54 WTA), scor 7-5, 7-5. Petra Kvitova favorita 8) a trecut cu emotii de primul tur al Grand Slam-ului de la Paris, avand nevoie de set decisiv pentru a o invinge pe Veronica Cepede Paraguay, 87 WTA), scor 3-6, 6-1, 7-5.

Roland Garros: Ostapenko (detinatoarea trofeului), Venus Williams si Johanna Konta, eliminate n primul tur - Rezultate complete

Prima zi de la Roland Garros a adus mari surprize pe tabloul de simplu feminin al celui de-a doilea Grand Slam al anului. Jelena Ostapenko 5 WTA), detinatoarea trofeului, a fost trimisa acasa inca din prima runda de Kateryna Kozlova 66 WTA). Venus Williams cap de serie 9) si Johanna Konta 22) au parasit si ele prematur competitia din capitala Frantei. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Cad capete grele la Roland Garros: Azarenka a fost si ea eliminata

Dupa Jelena Ostapenko, Johanna Konta sau Venus Williams, a venit randul Victoriei Azarenka sa isi ia adio de la Roland Garros dupa primul tur.

Revenire fantastica pentru Alexandra Dulgheru, care s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros. Romania incepe competitia cu 6 fete in prim-plan

Alexandra Dulgheru a devenit a sasea romanca ajunsa pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros 2018. Ea a fost autoarea unei reveniri de senzatie in meciul decisiv al calificarilor.

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros (miercuri, 12:00)

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

LIVE TEXT Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros. Dificultati pentru lidera mondiala!

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, intra in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep contra Alison Riske in primul tur la Roland Garros

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros din acest an, a intrat in competitie miercuri contra americancei Alison Riske. Apasati aici pentru live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2411 seconds )