Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Roland Garros: Victoria Azarenka, eliminata n primul tur; Petra Kvitova, calificare cu emotii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Victoria Azarenka, eliminata n primul tur; Petra Kvitova, calificare cu emotii

Victoria Azarenka 84 WTA) a parasit inca din runda inaugurala turneul de la Roland Garros. Fostul lider mondial a fost invinsa de Katerina Siniakova Cehia, 54 WTA), scor 7-5, 7-5. Petra Kvitova favorita 8) a trecut cu emotii de primul tur al Grand Slam-ului de la Paris, avand nevoie de set decisiv pentru a o invinge pe Veronica Cepede Paraguay, 87 WTA), scor 3-6, 6-1, 7-5. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Venus Williams, eliminata n primul tur de locul Qiang Wang (91 WTA)

O prima surpriza s-a inregistrat duminica in runda inaugurala a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Venus Williams favorita numarul 9) fiind eliminata de chinezoaica Qiang Wang locul 91 WTA), scor 6-4, 7-5. Castigatoare a sapte trofee de Grand Slam, finalista la Roland Garros in 2002, Venus a ratat ocazia de a reveni in joc in setul doi, cand a condus cu 3-0.

Roland Garros: Venus Williams, eliminata n primul tur de Qiang Wang (91 WTA)

O prima surpriza s-a inregistrat duminica in runda inaugurala a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Venus Williams favorita numarul 9) fiind eliminata de chinezoaica Qiang Wang locul 91 WTA), scor 6-4, 7-5. Castigatoare a sapte trofee de Grand Slam si finalista la Roland Garros in 2002, Venus a ratat ocazia de a reveni in joc in setul doi, cand a condus cu 3-0.

Dulgheru trece de primul tur la Roland Garros. Un meci in doua zile

Alexandra Dulgheru, ultima dintre jucatoarele din Romania ajunse pe tabloul principal de la Roland Garros, s-a calificat, luni, in turul secund al intrecerii de simplu.

Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara a ratat, vineri, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a sezonului.

VIDEO Roland Garros: Elina Svitolina, n turul doi (7-5, 6-3 cu Ajla Tomljanovic) - Revenire superba dupa ce a fost condusa cu 5-1 n primul set

Elina Svitolina favorita numarul 4) nu a avut tocmai un start reusit la turneul de la Roland Garros, vazandu-se condusa in primul set cu 5-1 de catre Ajla Tomljanovic Australia, 68 WTA). Ucraineanca a avut insa o revenire incredibila, reusind nu mai putin de opt game-uri consecutive, impunandu-se in cele din urma cu 7-5, 6-3. Victoria ii asigura Elinei prezenta in turul al doilea la Grand Slam-ul de la Paris.

VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, debut cu dreptul la competitia de la Paris

Caroline Wozniacki a trecut de primul tur de la Roland Garros, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Danielle Rose Collins 42 WTA), scor 7-62), 6-1. Daneza a trait periculos primul set, care s-a decis la tie-break, scor 7-2, insa actul al doilea a fost unul fara istoric. Ocupanta locului doi WTA i-a cedat un singur game adversarei, punand capat partidei dupa o ora si 37 de minute.

Cad capete grele la Roland Garros: Azarenka a fost si ea eliminata

Dupa Jelena Ostapenko, Johanna Konta sau Venus Williams, a venit randul Victoriei Azarenka sa isi ia adio de la Roland Garros dupa primul tur.

Surpriza imensa la Roland Garros: Jelena Ostapenko, campioana de anul trecut, eliminata din primul tur

Letona Jelena Ostapenko a pierdut in primul tur la Roland Garros, dupa ce anul trecut a castigat finala cu SImona Halep,.

Johanna Konta da VINA pe JURNALISTI dupa eliminarea de la Roland Garros: Ati scris numai RAHATURI despre mine. Cum poti sa digeri asa ceva?

Jucatoarea britanica de tenis Johanna Konta a facut o criza de nervi in fata jurnalistilor, dupa ce a fost eliminata inca din primul tur de la editia din acest an a turneului de la Roland Garros. Konta a.

Roland Garros: Stan Wawrinka, finalist n 2017, eliminat n primul tur la competitia pariziana

Tenismanul elvetian Stan Wawrinka, finalist anul trecut al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, a fost eliminat inca din primul tur al intrecerii de pe zgura pariziana, inclinandu-se luni in fata spaniolului Guillermo Garcia-Lopez, locul 67 mondial, in cinci seturi, 6-2, 3-6, 4-6, 7-6 7/5), 6-3. Partida a durat trei ore si 34 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )