Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romanca Andreea Vladeanu, desemnata Cadetul Anului in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Romanca Andreea Vladeanu, desemnata Cadetul Anului in Marea Britanie

Romanca Andreea Vladeanu a fost desemnata dePolitia Metropolitanadin Londra cadetul anului, in semn de recunoastere a devotamentului fata de combaterea violentei in randul tinerilor. continuă pe Antena3

Cadetul Anului in Anglia e o romanca. Cine este Andreea Vladeanu

Andreea Vladeanu a fost desemnata de Politia Metropolitana din Londra cadetul anului. Tanara romanca a primit acest titlu in semn de recunoastere a devotamentului fata de combaterea violentei in randul tinerilor. Cine este Andreea Vladeanu, cadetul anului in Anglia Tanara romanca, Andreea Vladeanu in varsta de 18 ani, a castigat distinctia de cadet al anului .

Marea Britanie: Avertisment impotriva hotilor, in limba romana, la un cunoscut hipermarket Trebuie sa credem ca toti romanii sunt hoti?

In Marea Britanie, lantul de hipermarketuri Tesco a afisat un avertisment adresat hotilor din magazine, scris in limba romana. Marea Britanie: Avertisment impotriva hotilor, in limba.

SUA: Joe Biden s-a declarat in favoarea unei granite deschise intre Marea Britanie si Irlanda

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a declarat marti ca nu vrea sa vada o granita pazita intre Irlanda si Marea Britanie, adaugand ca a discutat anterior problema cu prim-ministrii britanic si irlandez, dar si cu alti lideri europeni, transmite Reuters, citata de Agerpres. Joe Biden a subliniat importanta protejarii acordului de pace privind Irlanda de Nord in procesul Brexit in cadrul unei discutii telefonice cu premierul britanic Boris Johnson la inceputul lunii, dupa ce candidatul Partidului Democrat a castigat alegerile prezidentiale din 3 noiembrie.

Marea Britanie planuieste un imprumut de 400 de miliarde de lire sterline. Cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial

Marea Britanie planuieste un plan colosal de imprumut, in valoare de 400 de miliarde de lire sterline, cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial, din pricina pandemiei de COVID-19. Detaliile vor.

Vaccinul anti-Covid de la Pfizer ar putea primi aprobare in Marea Britanie saptamana aceasta - The Telegraph

Marea Britanie ar putea aproba vaccinul PfizerBioNTech saptamana aceasta, chiar inainte ca Statele Unite sa il autorizeze, scrie duminica site-ul The Telegraph, citat de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2615 seconds )