Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romanca din Italia, despre drama pe care o traieste: N-am iesit din casa de o luna. Sa fac Pastele aici ar fi o drama

Antena3 Antena3,
Romanca din Italia, despre drama pe care o traieste: N-am iesit din casa de o luna. Sa fac Pastele aici ar fi o drama

Situatia romanilor surprinsi blocati in Italia de coronavirus este de-a dreptul dramatica. continuă pe Antena3

Romanca din Italia, situatie disperata din cauza coronavirus: Ma dau afara din casa. Nu stiu unde sa ma duc

O romanca din Italia, angajata de o familie sa aiba grija de o batrana, a ajuns intr-o situatie disperata din cauza epidemiei de coronavirus si a lansat un apel disperat pe Facebook, dupa ce familia a anuntat ca o va da afara din casa.

Cum au incercat 21 de romani veniti din Italia sa scape de carantina

21 de romani care veneau din Italia au incercat sa scape de intrarea in carantina. Ei au ajuns cu autocarul in vama Giurgiu din Bulgaria, sustinand ca se intorc din Grecia. De fapt, ei au plecat din Italia si au trecut cu feribotul in Grecia.

Medicii din Italia, decizie halucinanta. Ce se intampla cu batranii bolnavi de coronavirus

In fata numarului toa mai mare de pacienti infectati cu coronavirus, medicii din Lombardia incep sa se confrunte cu probleme mult mai seiroase decar virusul in sine. in lipsa paturilor insuficiente si a afluxului de pacieni, ei trebuie sa decida cine traieste si cine moare. Situatiile dramatice cu care au ajuns sa se confrunte medicii .

Digi24: Apelul romanilor din Italia pentru conationalii plecati din zonele de carantina: Nu mergeti in Romania, sa-i imbolnaviti pe cei dragi

Mi-am dorit sa fac un apel catre ceilalti romani din Italia sa ramana unde sunt, sa respectam aceasta carantina, spune o romanca stabilita in Italia.

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia.

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

Austria isi va inchide granita pentru persoanele sosite din Italia

Austria va refuza intrarea in tara a persoanelor care sosesc din Italia si va interzice evenimentele.

CORONAVIRUS |Romani veniti din Italia, bagati in carantina in vama Giurgiu

Un autocar cu romani care a plecat luni din Italia cu directia Romania a ajuns marti la Vama Giurgiu. Cei 21 de oameni, inclusiv soferul, au fost plasati in carantina, potrivit prefectului de Giurgiu, Aneta.

Austria interzice intrarea in tara a persoanelor care vin din Italia fara certificat medical

Austria si-a inchis granitele pentru orice persoana care soseste din Italia, cu exceptia cazurilor in care sunt certificate fara coronavirus COVID-19, in conditiile in care autoritatile incearca sa.

Cei care ascund faptul ca vin din Italia vor suporta consecintele penale. Anuntul facut de Premier

Ludovic Orban trage un semnal de alarma. Premierul a transmis tuturor cetatenilor care vin in Romania ca in cazul in care vor declara in fals si vor incerca sa ascunda faptul ca vin din Italia, atunci vor suporta consecinte penale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )