Libnet.ro
UNICEF

06:00

Romanca Dor Geta Popescu, cea mai tanara alpinista pe Aconcagua

România Liberă România Liberă,
Romanca Dor Geta Popescu, cea mai tanara alpinista pe Aconcagua

Romanca Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani si 8 luni, este cea mai tanara alpinista care ajunge pe varful Aconcagua, din America de Sud. continuă pe România Liberă

Alpinista Dor Geta Popescu (12 ani), record mondial de varsta pe varful Aconcagua din Argentina

Alpinista romana Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani, a atins varful Aconcagua Argentina), de 6. 960 metri, si a stabilit un nou record mondial de varsta pentru acest varf, sambata, 6 februarie, conform unui comunicat remis de Clubul Sportiv Montan Altitudine.

Record mondial: Alpinista Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani, a atins varful Aconcagua - VIDEO

Un nou record mondial pentru Dor Geta Popescu, alpinista fenomen de doar 12 ani

Adolescenta a reusit sa escaladeze cel mai inalt varf din America de Sud stabilind astfel al doilea record mondial in doar doua luni.

Care este cea mai dificila perioada pentru un mariaj si cand scade riscul de divort

Un studiu realizat recent arata ca probabilitatea de a divorta scade cu fiecare an pe care oamenii casatoriti il petrec impreuna. Cercetarea a indicat, totodata, care este cea mai dificila perioada pentru un mariaj.

Cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa, disponibila la metroul bucurestean din 8 februarie

Bucurestenii abonati la operatorul telekom Vodafone, care calatoresc cu metroul, vor avea acces, timp de o luna si jumatate, la cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa.

Acest planor va zbura la cea mai mare inaltime fara motor

Airbus se pregateste sa testeze capacitatea planorului Perlan 2, care nu are motor, dar care va atinge altitudinea de 27 kilometri. Daca intr-adevar va fi o reusita, planorul va fi vehiculul cu aripi care a atins cea mai mare inaltime. Desigur, realizarea in sine este demna de luat in seama, dar daca Airbus stabileste un [].

Halep, premiata de WTA, pentru a doua cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie. Cine e pe primul loc

Jucatoarea de tenis Simona Halep a primit locul al doilea in topul facut de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie.

Vita Stroganoff. Cea mai buna reteta

Cred ca Vita Strognoff este pentru rusi, precum pastele Carbonara pentru italieni. Este foarte gustoasa, nu ai nevoie de multe ingrediente si este nevoie de doar cativa pasi pentru a prepara cea mai buna reteta de vita Stroganoff. Calitatea carnii este foarte importanta. Evita cubuletele de carne gata taiate pentru tocanita si cumpara muschi de vita sau carne pentru friptura. Serveste cu piure de cartofi, orez sau paste.

Record mondial: la 12 ani, o romanca a atins varful Aconcagua din Argentina (6.690 metri)

Alpinista romana Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani, din Rasnov, a atins varful Aconcagua Argentina), de 6960 metri, si a stabilit un nou record mondial de varsta pentru acest varf, sambata, 6 februarie, conform unui comunicat remis de Clubul.

Record mondial: la 12 ani, o romanca a atins varful Aconcagua din Argentina (6.960 metri)

Alpinista romana Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani, din Rasnov, a atins varful Aconcagua Argentina), de 6. 960 metri, si a stabilit un nou record mondial de varsta pentru acest varf, sambata, 6 februarie, conform unui comunicat remis de Clubul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )