Libnet.ro
UNICEF

23:01

Care este cea mai dificila perioada pentru un mariaj si cand scade riscul de divort

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai dificila perioada pentru un mariaj si cand scade riscul de divort

Un studiu realizat recent arata ca probabilitatea de a divorta scade cu fiecare an pe care oamenii casatoriti il petrec impreuna. Cercetarea a indicat, totodata, care este cea mai dificila perioada pentru un mariaj. continuă pe Adevărul

Romanca Dor Geta Popescu, cea mai tanara alpinista pe Aconcagua

Romanca Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani si 8 luni, este cea mai tanara alpinista care ajunge pe varful Aconcagua, din America de Sud.

Cea mai simpla reteta pentru savarine de casa delicioase. Ce trucuri folosesc bucatarii pentru gustosul desert

Prajutra nelipsita din galantarele cofetariilor poate fi preparata acasa de orice gospodina, reusita fiind garantata de autorul unei carti de bucate care au inspirat bunicile noastre.

Care este cel mai sanatos mic dejun pentru copii: cerealele cu lapte au fost detronate

Este foarte important ca micul dejun, cea mai hranitoare masa a zilei, sa fie bogata in proteine, mai ales pentru cei mici. in perioada de dezvoltare, copiii au nevoie de mese copioase, dar echilibrate din punct de vedere nutritional. Desi cerealele sunt o alegere populara si sanatoasa, exista o optiune mult mai buna, care ii poate scapa pe copii de predispozitia la obezitate, potrivit specialistilor.

Vita Stroganoff. Cea mai buna reteta

Cred ca Vita Strognoff este pentru rusi, precum pastele Carbonara pentru italieni. Este foarte gustoasa, nu ai nevoie de multe ingrediente si este nevoie de doar cativa pasi pentru a prepara cea mai buna reteta de vita Stroganoff. Calitatea carnii este foarte importanta. Evita cubuletele de carne gata taiate pentru tocanita si cumpara muschi de vita sau carne pentru friptura. Serveste cu piure de cartofi, orez sau paste.

Acest planor va zbura la cea mai mare inaltime fara motor

Airbus se pregateste sa testeze capacitatea planorului Perlan 2, care nu are motor, dar care va atinge altitudinea de 27 kilometri. Daca intr-adevar va fi o reusita, planorul va fi vehiculul cu aripi care a atins cea mai mare inaltime. Desigur, realizarea in sine este demna de luat in seama, dar daca Airbus stabileste un [].

Fantana sapata in podeaua unei biserici din judetul Sibiu: de ce apa de aici este considerata cea mai buna

In podeaua bisericii fortificate din comuna Bradeni, judetul Sibiu, a fost sapata inca de la construirea lacasului de cult o fantana care este functionala si acum.

Dezvaluiri bomba din culisele scandalului din PSD. Care este strategia murdara a lui Dragnea

Un scandal urias, izbucnit aparent din senin si in care se lupta, pare-se, cu toate armele pe masa, este pe punctul de a zdruncina din temelii cea mai importanta filiala a Partidului Social Democrat. Cu putin.

Cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa, disponibila la metroul bucurestean din 8 februarie

Bucurestenii abonati la operatorul telekom Vodafone, care calatoresc cu metroul, vor avea acces, timp de o luna si jumatate, la cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa.

Halep, premiata de WTA, pentru a doua cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie. Cine e pe primul loc

Jucatoarea de tenis Simona Halep a primit locul al doilea in topul facut de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie.

Laserul de la Magurele va primi mai multi bani pentru cercetare stiintifica

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a aprobat amendarea proiectului de cercetare Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP), cunoscut sub numele de Laserul de la Magurele, care urmeaza sa primeasca mai multi bani pentru constructii auxiliare in a doua faza de implementare, precum si achizitionarea unor echipamente suplimentare pentru activitatile de cercetare stiintifica, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )