Libnet.ro
UNICEF

01:05

O romanca a fost violata intr-un spital din Italia

Antena3 Antena3,
O romanca a fost violata intr-un spital din Italia

O romanca a fost violata intr-un spital din Italia. Victima, in varsta de 55 de ani, se afla internata intr-un spital din provincia Salerno si sustine ca a fost costransa sa suporte o violenta sexuala,. continuă pe Antena3

Caz SOCANT in Italia! O romanca a fost violata intr-un spital

O romanca, in varsta de 55 de ani, a declarat ca a fost violata, in timpul spitalizarii sale, intr-un spital din provincia Salerno, Italia, de un lucrator socio-sanitar, angajat al unitatii. in urma celo.

Florin Iordache este in doliu: A MURIT luni, la un spital din Bucuresti

Mama fostului ministru al Justitiei, Florin Iordache, a murit. Aceasta s-a stins din viata, luni, la un spital din Capitala, potrivit Realitatea Tv. Informatia a fost confirmata de primarul municipiului.

Florin Iordache este in doliu: Mama fostului ministru al Justitiei A MURIT luni, la un spital din Bucuresti

Mama fostului ministru al Justitiei, Florin Iordache, a murit. Aceasta s-a stins din viata, luni, la un spital din Capitala, potrivit Realitatea Tv. Informatia a fost confirmata de primarul municipiului.

Sprijin social pentru muncitorii romani din Italia

1,2-1,3 milioane de muncitori romani isi desfasoara activitatea in Italia, in principal in constructii, agricultura si servicii Muncitorii romani din domeniul constructiilor, care lucreaza in Italia vor putea beneficia de sprijin social prin intermediul unui parteneriat incheiat intre organizatiile sindicale din domeniu, active in Romania si Italia. FILLEA CGIL este partea sindicala din cadrul Cassa Edile si reprezinta cel mai mare sindicat al constructorilor din Italia.

Un adolescent roman a fost gasit mort in casa lui din Italia. E socant ce ar fi facut tanarul

Un adolescent roman a fost gasit mort in casa, la Chiusi, in Italia. Baiatul de doar 18 ani a fost gasit fara suflare vineri seara, dupa ce vecinii s-au alarmat ca nu a mai fost vazut de ceva.

Cred ca mor... DRAMA fara margini in familia Lis: Dupa ce Viorel Lis a fost in stare critica, Oana a ajuns de urgenta la spital... Din pacate...

Oana Lis a ajuns la spital dupa ce i s-a facut rau pe strada si a rugat pe cineva sa ii cheme o ambulanta. Motivul pentru care vedeta s-a simtit rau a fost faptul ca a tinut trei cure de slabire.

CRIMA SOCANTA: Fost consilier al prefectului din Maramures, gasit MORT in casa. De necrezut cine e autorul faptei (FOTO)

Suspiciune de crima la Maramures. Liviu Gavrilescu, profesor universitar la Universitatea de Nord, fost consilier al prefectului din Maramures, a fost gasit mort marti dimineata. Cel mai probabil,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )