Libnet.ro
UNICEF

20:45

O romanca joaca rolul celei mai longevive regine din lume, Elisabeta. Cum a ajuns Roxana Lupu sa fie actrita in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
O romanca joaca rolul celei mai longevive regine din lume, Elisabeta. Cum a ajuns Roxana Lupu sa fie actrita in Marea Britanie

Actrita romanca Roxana Lupu joaca rolul reginei Elisabeta a Marii Britanii in filmul Inside Buckingham Palace. continuă pe România Liberă

Dragnea da pe mana fostei prefecte de Teleorman sefia celei mai importante Comisii din Senat. Ce alte Comisii va mai controla PSD

Carmen Dan, fosta prefecta a judetului Teleorman, a fost votata presedintele Comisiei Juridice din Senat. Tot PSD va mai detine si presedintia Comisie de invatamant, care va fi condusa de Ecaterina Andronescu, Comisia pentru Politica Externa, Comisia de Agricultura si Comisia pentru Administratie Publica.

Cele mai longevive cupluri isi reinnoiesc juramintele. Nunta de aur pentru pensionarii care se iubesc de 50 de ani

54 de cupluri din municipiul Calarasi care au aniversat 50 de ani de casatorie, in acest an, vor spune din nou Da, in fata ofiterului de stare civila. Reinnoirea juramintelor va avea loc pe 27 decembrie, la ora 13. 00, launul dintre cele mai luxoase hoteluri din Calarasi.

Acesta este cel mai toxic arbore din lume

Arborele Mancinella poate fi gasit in ziua de azi in America de Nord si America de Sud si este probabil cel mai toxic arbore din lume. Arborele Mancinella Hippomane mancinella) creste in partea de sud a Americii de Nord si in nordul Americii de Sud si a este considerat cel mai toxic copac din lume [].

Alice Peneaca si-a SURPRINS fanii: Joaca rolul unei PROSTITUATE intr-un videoclip (VIDEO)

Fotomodelul Alice Peneaca, in varsta de 24 de ani a surprins fanii cu o aparitie socanta, jucand rolul unei prostituate in videoclipul piesei in statie la Lizeanu,.

Euro s-a apreciat la mai crescut nivel din ultimele 6 luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,5309 lei pentru moneda europeana, in crestere cu 1,44 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,5165 lei. Astfel, leul ajunge la cel mai scazut nivel fata de euro din ultimele 6 luni.

TOP cele mai cautate destinatii din lume pe Google: Romania este pe lista

Turismul a fost un subiect fierbinte si anul acesta, dovada ca anumite destinatii de pe glob au fost in voga, cel putin dupa cautarile pe Google, potrivit Business Insider . Iata care sunt cele mai cautate destinatii de catre turistii din.

Italia: Cea mai veche banca din lume, Banca Monte dei Paschi di Siena, se apropie de un plan public de salvare

Banca italiana Banca Monte dei Paschi di Siena, a treia institutie financiara a tarii si cea mai veche de pe planeta, parea joi din ce in ce mai aproape de un plan public de salvare, daca nu reuseste o majorare de capital pe piata de cinci miliarde de euro, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )