Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romani premiati cu 10.000 Euro pentru o platforma online de suport psihologic pentru persoanele in izolare

Hotnews Hotnews,
 Romani premiati cu 10.000 Euro pentru o platforma online de suport psihologic pentru persoanele in izolare

O echipa de programatori romani a realizat o platforma online de testare psihologica si ajutor de specialitate pentru persoanele aflate in izolare ca urmare a pandemiei de coronavirus COVID-19. continuă pe Hotnews

Eroul Zilei. Raluca Mihaila, despre platforma online pentru nevoile spitalelor

Asociatia Adrenallina Media a lansat platforma online thefutureisnow. ro, unde sunt centralizate nevoile de echipamente si aparatura ale fiecarui spital public din Romania, din toate judetele in speta COVID-19. Este vorba despre nevoi de materiale si echipamente, precum halate de unica folosinta, combinezoane, masti, dezinfectant, manusi, ventilatoare si altele.

Comisia Europeana ne aloca 1 miliard euro pentru IMM-uri

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat, intr-o dezbatere online gazduita de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, o crestere de pana la 1 miliard euro a sumei alocate relansarii operatorilor economici.

Coronavirus in lume: Marea Britanie elimina TVA-ul pentru publicatiile online

Marea Britanie va inceta sa aplice taxa pe valoare adaugata TVA) la publicatiile online incepand de vineri, cu sapte luni inaintea calendarului anuntat, pentru a stimula lectura pe internet a ziarelor si a eBook-urilor in perioada in care populatia este izolata la domiciliu, a anuntat ministrul britanic de Finante, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Ministrul Fondurilor Europene anunta ca a obtinut un miliard de euro pentru IMM-uri de la Comisia Europeana

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a anuntat cresterea pana la 1 miliard de euro a sumei alocate relansarii operatorilor economici - bani europeni si fonduri de la buget - in urma negocierilor cu Comisia Europeana, suma fiind complementara lansarilor de proiecte ce se au in vedere pentru incurajarea antreprenoriatului in economia post pandemica.

Noi fonduri de 1 miliard Euro pentru firmele romanesti, prin 4 instrumente negociate acum

Firmele micro, mici si mijlocii IMM) romanesti vor putea accesa fonduri nerambursabile si alte forme de sprijin prin 4 noi instrumente de interventie in valoare totala de 1 miliard de euro, ce vor fi sustinute din fonduri europene, care se afla in prezent inca sub negocieri intre Romania si Comisia Europeana, a declarat, joi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Comisia Europeana da unda verde planului francez de 5 miliarde de euro pentru redresarea companiei Renault

Comisia Europeana a aprobat, miercuri dupa-amiaza, planul de creditare in valoare de cinci miliarde de euro elaborat de Guvernul Frantei pentru redresarea companiei Renault, relateaza Reuters citata de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )