Libnet.ro
UNICEF

21:30

TARA, artista cu cei mai SEXY SANI din showbiz SOCHEAZA: Nu imi place sa fiu femeia unui singur barbat!

Devorator Monden Devorator Monden,
TARA, artista cu cei mai SEXY SANI din showbiz SOCHEAZA: Nu imi place sa fiu femeia unui singur barbat!

Invitata in emisiunea Star Magazin prezentata de VJ Raru la Antena Stars, Tara, solista cunoscuta publicului larg pentru hitul Missing. continuă pe Devorator Monden

Pfizer ar putea prelua AstraZeneca in cadrul cei mai mari tranzactii din farma

Pfizer, cel mai mare producator american de medicamente, a confirmat ca este interesat sa preia grupul AstraZeneca, numarul doi in Marea Britanie, intr-o tranzactie de 58,8 miliarde lire sterline 98,7 miliarde de dolari), transmite Bloomberg, potrivit.

Cumpara click-uri sa vanda produse: ce retailer atrage cei mai multi vizitatori din trafic platit

In general, traficul magazinelor online vine din motoare de cautare in principal Google; parte din acest trafic este insa platit, in mare parte Google AdWords. Afla din graficele de mai jos ce pondere din traficul unor magazine precum eMag,.

Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA: Lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov.

Darth Vader de Rusia: Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA, cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov despre cel numit si Darth Vader de Rusia, potrivit Business Insider. Cine sunt persoanele si companiile supuse noilor sanctiuni impuse de Statele Unite .

Top 10 aplicatii de mobil pentru cei mai mici dintre noi

Pentru ca si cei mai mici dintre noi merita un pic de divertisment educational pe smartphone, am creat un altfel de top 10 aplicatii de mobil. Indiferent daca au un an, trei ani sau sapte ani, copiii nostri au o fascinatie pentru gadgeturi. Ecranele luminoase, combinate cu faptul ca la fiecare atingere se schimba ceva, functioneaza ca un magnet pentru cei mici. Mai mult decat atat, este spectaculoasa intuitia copiilor. De multe ori, ramai uimit atunci cand un copil de [].

Povestile celor mai frumoase case din Romania: ce istorii am descoperit in 2014

RO continua si in 2014 vizitele la unele dintre cele mai frumoase case din Bucuresti si alte orase importante din Romania. IATA ce povesti am descoperit in primele luni ale anului.

Italia: Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 111 ani si 357 de zile

Cel mai batran barbat din lume a murit, joi, la varsta de 111 ani si 357 de zile, scrie China Gate. Italianul Arturo Licata a devenit decanul de varsta al barbatilor din toata lumea in 13 septembrie 2013,.

Business Report: Unde se gasesc cei mai ieftini carburanti pe autostrazile din Romania; ANL promoveaza la Bucuresti apartamente din Alba Iulia, Ploiesti sau Timisoara; Cand va fi gata lotul I din autostrada Nadlac-Arad; Cum arata viitorul afacerilor?

Romania nu este deloc pregatita sa raspunda mediului de afaceri. Excelenta Sa Philippe Beke, ambasadorul Belgiei in Romania, sustine ca, in comparatie. Energia, domeniul in care strainii au adus cei multi bani in Romania in 2014: 230 de milioane de euro. In primele trei luni ale anului, investitorii straini activi.

Cei mai excentrici jucatori de la Mondialul de snooker poarta pantaloni in carouri si pantofi zebra

Jucatorii de snooker sunt renumiti pentru tinutele elegante, respectand traditia si nobletea acestui sport. in aceasta lume la dunga, exista si cativa jucatori care au depasit limitele la Campionatul Mondial de Snooker din acest an.

Romania a doua cea mai slaba economie din UE, dupa Grecia- in viziunea europenilor

Romania este a doua cea mai slaba tara UE din punct de vedere economic, dupa Grecia, si unul dintre cele mai putin influente state din Europa, la polul opus situandu-se Germania, potrivit studiului Ipsos European Pulse.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )