Libnet.ro
UNICEF

14:45

Romania are cele mai scumpe iPhone 5S din UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania are cele mai scumpe iPhone 5S din UE

Pretul pentru un iPhone 5S de 16 GB fara abonament in Romania, de 1. 025,7 dolari, este cel mai mare din Uniunea Europeana, iar in lume se situeaza pe locul al patrulea, depasind cu aproape 50% costul unui model similar din Statele Unite si cu peste 10%. continuă pe Wall-Street Ro

Business Report: Contracte de zeci de milioane de euro, pierdute din cauza autoritatilor; Topul oraselor cu cele mai accesibile apartamente; 80% profit. Cum s-au obtinut cele mai mari castiguri din banii pusi deoparte pe perioada crizei

Acciza suplimentara de 7 eurocenti va propulsa Romania in topul preturilor UE la benzina si motorina. Romania se afla acum pe ultimul loc. Investitiile publice - la cel mai redus nivel din ultimii 6 ani. Explicatii si consecinte. Ponderea cheltuielilor pentru investitii in PIB a atins anul trecut.

Istoria lui Jay Leno, la The Tonight Show: cele mai bune momente

Se stia de foarte multa vreme ca Jay Leno 63 de ani) se va retrage din cadrul emisiunii The Tonight Show, locul lui fiind luat de actorul de comedie Jimmy Fallon. Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea. A sosit cu adevarat vremea sa plec si sa predau fraiele urmatorului prezentator, a mai spus acesta. Astfel evenimentul marcheaza cu adevarat o oportunitate de a revedea unele dintre cele mai bune momente din timpul emisiunii.

Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii de iPhone.

Preturile foarte mari ii determina pe posesorii de telefoane mobile scumpe sa le utilizeze cu o grija deosebita. De multe ori insa, felul in care sunt folosite nu este cel mai indicat, scrie Mediafax. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii de iPhone: Telefonul ramane deschis tot timpul Telefoanele ar trebui sa fie inchise periodic, altfel bateria se va termina mai repede decat in mod normal, anunta Huffington Post. Chiar daca este inactiv, atunci cand telefonul .

Satu Mare va gazdui unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din tara

Satu Mare gazduieste weekendul acesta unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din Romania din acest an. in perioada 8- 9 februarie, orasul de pe Somes va primi 78 de floretisti din 12 tari pentru o noua etapa a Circuitului European pentru cadeti.

Cele mai vechi urma de pasi umani, descoperite in afara Africii, au fost gasite in estul Angliei

Oamenii de stiinta au descoperit cele mai vechi urme de pasi umani din afara continentului african pe coasta Norfolkului din estul Angliei, acestia reprezentand o dovada concreta a locuirii acestei zone.

Cele mai vechi urme de pasi umani din afara Africii au fost gasite in estul Angliei

Oamenii de stiinta au descoperit cele mai vechi urme de pasi umani din afara continentului african pe coasta Norfolkului din estul Angliei, acestia reprezentand o dovada concreta a locuirii acestei zone.

VIDEO Au fost descoperite cele mai vechi urme umane in afara continentului african

Cele mai vechi urma de pasi umani descoperite in afara continentului african au fost observate pe coasta de est a Angliei, a anuntat vineri la British Museum din Londra echipa de cercetatori, citata de France Presse.

Dragoste. O antologie, cu cele mai frumoase pagini despre iubire ale autoarei Isabel Allende

Volumul Dragoste este o antologie din cele mai frumoase pagini despre dragoste scrise de Isabel Allende: o carte tandra, stralucit alcatuita, o adevarata bijuterie literara in care cele mai frumoase momentele ale iubirii descrise vreodata de scriitoarea chiliana sunt magistral impletite cu intelepte si amuzante povestiri ale autoarei chiliene.

Peste 9.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe pentru cei cu studii medii

Peste 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), cele mai multe fiind adresate persoanelor cu studii medii.

Top 10 cele mai piratate filme in luna ianuarie

Avand in vedere ca ne-au obisnuit cu aceasta practica, cei de la TorrentFreak ne ofera un nou top 10 cu cele mai piratate filme pentru luna ianuarie. Daca tot a trecut o saptamana din luna februarie, acesta este un moment perfect pentru a vedea in detaliu ce filme s-au piratat intens luna trecuta. Ca urmare, cei de la TorrenFreak au creat acest top 10 de mai jos. Pe primul loc se afla nou intratul in clasament, Thor: The Dark World, [].

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )