Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania vs Belarus 5-3 - Dupa o ora de vis, tricolorii primesc trei goluri

Hotnews Hotnews,
 Romania vs Belarus 5-3 - Dupa o ora de vis, tricolorii primesc trei goluri

Meciul amical dintre Romania si Belarus a inceput perfect pentru Mirel Radoi. Dupa 55 de minute, tricolorii conduceau cu 5-0, insa relaxarea si greselile din aparare au facut ca scorul final sa fie 5-3 Lazar a aparat un penalti la 5-2). Dupa o partida fara presiune in care unii jucatori au evoluat foarte bine, urmeaza doua dueluri mult mai dificile, in Liga Natiunilor, cu Norvegia si Irlanda de Nord. continuă pe Hotnews

Romania Belarus 5-3, festival de goluri la Ploiesti! Tricolorii au avut 5-0, dar au jucat slab in repriza a doua

UPDATE, ora 20:52 Romania a aratat excelent in prima ora a amicalului cu Belarus si a avut 5-0. Goluri marcate de Mitrea, Marin, Puscas si Nedelcearu, o dubla. Dar ultima jumatate de ora a fost foarte modesta pentru tricolori. Oaspetii au punctat de trei ori si s-a terminat 5-3. Urmeaza duelul cu Norvegia, duminica, .

Asa am trait Romania - Belarus 5-3

Nationala Romaniei a intalnit Belarus, miercuri seara, intr-un amical programat de la ora 19:00 pe arena Ilie Oana din Ploiesti.

Romania Belarus. Incalzirea inaintea ultimelor meciuri din Liga Natiunilor

Nationala Romaniei isi face incalzirea pentru ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor in amicalul de miercuri seara cu Belarus.

Restrictionarea circulatiei persoanelor pe timpul noptii, inchiderea magazinelor dupa ora 21 si alte masuri - in vigoare de luni

Incepand de luni devine obligatorie purtarea mastii pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani in toate spatiile deschise, magazinele se inchid la ora 21,00, se interzice circulatia in afara locuintei intre orele 23,00 - 5,00, cu unele exceptii pentru care trebuie prezentata o declaratie pe proprie raspundere, iar activitatea pietelor, targurilor si balciurilor in spatii inchise se suspenda, potrivit Agerpres. Hotararea de Guvern de modificare si completare a HG 8562020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 15 octombrie, adoptata joi si publicata in Monitorul Oficial, prevede ca aceste masurile pentru prevenirea si limitarea raspandirii infectiei cu SARS-CoV-2 intra in vigoare de luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )