Libnet.ro
UNICEF

00:07

Curs valutar 14 noiembrie. Cea mai mica cotatie a leului de la denominare

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 14 noiembrie. Cea mai mica cotatie a leului de la denominare

Cursul valutar valabil marti, 14 noiembrie, indica cea mai mica cotatie a leului in raport cu euro de la denominarea monedei nationale, la 1 iulie 2005 . continuă pe România Liberă

Leul a coborat la cea mai slaba cotatie din ultimii cinci ani

Moneda nationala a atins luni cea mai slaba cotatie din 2012 si pana in prezent in raport cu euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Curs valutar 13 noiembrie. Leul continua sa se deprecieze

Cursul valutar valabil luni, 13 noiembrie, indica o continuare a tendintei de depreciere a monedei nationale in raport cu principalele valute, cu exceptia dolarului american .

Lucruri mai putin cunoscute despre pasari. Care este cea mai mica inaripata din Romania si cat cantareste

Fiecare specie are caracterisiticile si tainele ei. in Pasarile Romaniei, de Robert Ritter von Dombrowsky, se arata ca in urma variatiei terenului, ornitologia Romaniei dovedeste o insemnata bogatie de specii.

Horoscop. Adevarul gol-golut despre zodii. Cea mai egoista zodie

Horoscop Fie ca recunosc, fie ca nu, nativii celor 12 semne zodiacale au avut intotdeauna ceva de ascuns. in timp ce unii se rusineaza cu defectele lor, altii ar face orice ca nimeni sa nu afle cea mai.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul III

Romania a avut cea mai mare crestere economica dintre cele 28 de state din Uniunea Europeana in trimestrul III al acestui an, de 8,6%, arata institutul european de statistica Eurostat.

Meteorologii trag un semnal de alarma. Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani, cu geruri arctice si cantitati mari de zapada

Meteorologii trag un semnal de alarma. Iarna aceasta va fi cea mai grea din ultimii ani, cu geruri arctice si cantitati mari de zapada, in Marea Britanie. Specialistii de la National Oceanic and.

Ziua Dobrogei, programul unei zile festive. 14 Noiembrie marcheaza revenirea regiunii la patria-mama

De Ziua Dobrogei, serbata la 14 noiembrie, a fost pregatit un program special in toate institutiile culturale din judetul Constanta. Intrare gratuita la muzee, spectacole si evenimente artistice se intind pe tot parcursul zilei de marti.

Horoscop 14 noiembrie. Cine se alege cu banii, cine se alege cu dragostea

HOROSCOP 14 NOIEMBIE 2017 BERBEC Deveniti nostalgic si vulnerabil la niste amintiri din trecut. Viata e constant generoasa in surprize asa ca, priviti inainte cu.

Romania, cea mai maer crestere economica din UE, in trimestrul trei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul trei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )