Libnet.ro
UNICEF

23:45

Horoscop. Adevarul gol-golut despre zodii. Cea mai egoista zodie

Antena3 Antena3,
Horoscop. Adevarul gol-golut despre zodii. Cea mai egoista zodie

Horoscop Fie ca recunosc, fie ca nu, nativii celor 12 semne zodiacale au avut intotdeauna ceva de ascuns. in timp ce unii se rusineaza cu defectele lor, altii ar face orice ca nimeni sa nu afle cea mai. continuă pe Antena3

Vitalie Sprinceana: Cea mai buna strategie de lichidare a nostalgiei dupa URSS este crearea unui stat social al bunastarii

Cea mai buna strategie de lichidare a nostalgiei dupa Uniunea Sovietica este crearea unui stat social al bunastarii. Discutia despre trecutul sovietic se afla in captivitatea dintre doua pozitii partizane si opuse: apologetii si cei care il condamna, lipsind alte abordari, a declarat sociologul Vitalie Sprinceana ladezbaterile publice Un veac de Revolutie Rusa: urmari si asteptari, organizate de IPN si Radio Moldova.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul III

Romania a avut cea mai mare crestere economica dintre cele 28 de state din Uniunea Europeana in trimestrul III al acestui an, de 8,6%, arata institutul european de statistica Eurostat.

Lucruri mai putin cunoscute despre pasari. Care este cea mai mica inaripata din Romania si cat cantareste

Fiecare specie are caracterisiticile si tainele ei. in Pasarile Romaniei, de Robert Ritter von Dombrowsky, se arata ca in urma variatiei terenului, ornitologia Romaniei dovedeste o insemnata bogatie de specii.

Meteorologii trag un semnal de alarma. Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani, cu geruri arctice si cantitati mari de zapada

Meteorologii trag un semnal de alarma. Iarna aceasta va fi cea mai grea din ultimii ani, cu geruri arctice si cantitati mari de zapada, in Marea Britanie. Specialistii de la National Oceanic and.

Curs valutar 14 noiembrie. Cea mai mica cotatie a leului de la denominare

Cursul valutar valabil marti, 14 noiembrie, indica cea mai mica cotatie a leului in raport cu euro de la denominarea monedei nationale, la 1 iulie 2005 .

Coreea de Nord anunta cea mai grava criza. Statele Unite au un comportament agresiv haotic

Regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, a semnalat Natiunilor Unite ca Administratia Donald Trump a generat cea mai grava criza prin exercitii militare in cursul carora au adus.

Coreea de Nord anunta CEA MAI GRAVA criza: SUA ar trebui sa...

Noi acuzatii grave aduse de Phenian! Regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, a semnalat Natiunilor Unite ca Administratia Donald Trump a generat cea mai grava criza prin exercitii militare.

Leul a coborat la cea mai slaba cotatie din ultimii cinci ani

Moneda nationala a atins luni cea mai slaba cotatie din 2012 si pana in prezent in raport cu euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Industria IT, cea mai afectata de Revolutia Fiscala a PSD

Cea mai afectata industrie Revolutia Fiscala a PSD este cea din IT deoarece, in ciuda faptului ca a fost anuntate ca avand impact fiscal zero asupra angajatorilor, ea va aduce in 2018 costuri.

Implicarea politica este cea mai directa cale de a produce o schimbare

Presedintele Tineretului National Liberal TNL), deputatul Mara Mares, a declarat, astazi, la Alba Iulia, ca scopul sau si al colegilor sai este sa deschida partidul catre tineri si sa-i faca pe acestia sa inteleaga ca implicarea politica este cea mai directa cale de a produce o schimbare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )