Libnet.ro
UNICEF

23:30

Interviu exploziv cu ministrul Turismului din Israel. Mesajul dur pe care il transmite presedintelui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Interviu exploziv cu ministrul Turismului din Israel. Mesajul dur pe care il transmite presedintelui Klaus Iohannis

Ministrul Turismului din Israel, Yariv Levin, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3 in care si-a declarat aprecierea pe care o are pentru pozitia Guvernului Dancila in privinta mutarii ambsadei. continuă pe Antena3

Dragnea, intrevedere cu ministrul Turismului din Israel

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o intrevedere cu Yariv Levin, ministrul Turismului din Israel, informeaza comunicatul de presa remis catre redactie.

Ambasadori rechemati din Israel

Turcia si Africa de Sud si-au rechemat ambasadorii din Israel, dupa ce militari israelieni au ucis 59 de plaestinieni si au ranit alti 2. 400, dintre care 1. 350 prin impuscare, la bariera de securitate dintre Israel si Fasia Gaza, ieri, in confruntari cu manifestanti contra inaugurarii Ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, relateaza le Monde.

Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul ambasadei din Israel: Presedintele nu respinge o posibila mutare, ci doar critica lipsa unei consultari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul memorandumului privind mutarea ambasaderi Romaniei din Israel la Ierusalim. intr-o declaratie de presa de la Sofia unde participa la summit al Uniunii Eu.

Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Ambasadorul Palestinei vorbeste despre posibila rupere a relatiilor diplomatice

Ambasadorul palestian la Bucuresti, Fuad Kokaly, a parasit miercuri seara Romani pentru a se consulta cu autoritatile de la Ramallah in scandalul mutarii ambasadei din Israel la Ierusalim. intr-un scurt.

Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Palestienii si-au rechemat ambasadorul din Romania

In plin scandal provocat de intentiile Guvernului roman de a muta ambasada din Israel la Ierusalim, Ambasada Palestinei la Bucuresti a anuntat rechemarea la Ramallah a ambasadorului Fuad Kokaly in vederea.

Statele Unite si-au mutat ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Statele Unite si-au mutat ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, luni, in cadrul unei ceremonii la care presedintele american, Donald Trump, nu a fost prezent. Fiica sa Ivanka si secretarul american al.

Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga in scandalul memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Israel (VIDEO)

Liviu Dragnea cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern, pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD considera ca jurnalistul Dan Tapalaga,.

Ministrul Turismului: Orban face un joc politic extrem de periculos pentru romani; este pus in pericol parteneriatul strategic dintre Romania si SUA

Vicepresedintele PSD, ministrul Tursmului Bogdan Trif, a declarat, joi seara, ca Orban face un joc politic extrem de periculos pentru romani, iar prin aceste actiuni este pus in pericol parteneriatul strategic dintre Romania si SUA.

Ministrul Turismului: Orban face un joc politic extrem de periculos pentru romani. Este pus in pericol parteneriatul strategic dintre Romania si SUA

Vicepresedintele PSD, ministrul Tursmului Bogdan Trif, a declarat, joi seara, ca Orban face un joc politic extrem de periculos pentru romani, iar prin aceste actiuni este pus in pericol parteneriatul strategic dintre Romania si SUA.

AUDIO Sefa Reprezentantei Comisiei Europene, despre mutarea ambasadei din Israel: Pozitia oficiala a Romniei este pozitia anuntata de presedintele Romniei, pentru ca el reprezinta Romnia n forurile europene pe probleme de politica externa / Statul de dre

Comisia Europeana considera ca in chestiunea eventualei mutari a ambasadei Romaniei in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, pozitia oficiala a Bucurestiului este cea exprimata de presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta reprezinta Romania in forurle europene, pe problema de politica externa, a declarat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea. Ea a mai subliniat ca in Uniunea Europeana statul de drept, inclusiv independenta justitiei, nu este un subiect negociabil cu nicun stat membru, inclusiv cu Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )