Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are cel mai mare TVA la alimente, dintre toate tarile din regiune

Antena3 Antena3,
Romania are cel mai mare TVA la alimente, dintre toate tarile din regiune

Cand vine vorba de mancare, romanii dau cea mai mare parte a veniturilor pentru a avea cat mai multe pe masa. Tendinta este cu atat mai mare acum, in perioada sarbatorilor. Buzunarele romanilor se golesc mult. continuă pe Antena3

Ministerul Fondurilor Europene preia Managementul Programelor Operationale Mediu si Transport, care au cel mai mare risc de pierdere a banilor

Ministerul Fondurilor Europene preia activitatea si structurile Autoritatilor de Management aferente Programului Operational Sectorial Mediu si Programului Operational Sectorial Transport, potrivit Ordonantei de Urgenta pentru aprobarea unor masuri de eficientizare a sistemului de gestionare a instrumentelor structurale, care a fost publicata in Monitorul Oficial astazi, 22 decembrie - potrivit unui comunicat al Ministerului. Programul Operational Sectorial Mediu are o alocare financiara de 4,41 miliarde de euro, iar Programul Operational Sectorial Transport are o alocare de 4,42 miliarde de euro pentru perioada 2007-2013. Eugen Teodorovici a declarat recent ca aceste doua programe au cel mai mare risc de a pierde o parte din fondurile alocate, la finalul anului 2015 cand sumele necheltuite sunt automat sistate. Riscul estimat de Teodorovici este de minimum 20%.

FOTO Cel mai mare fan al lui Kim Kardashian: cum arata dupa ce si-a facut 50 de operatii estetice ca sa arate ca vedeta

Jordan James Parke, un tanar american de 23 de ani, o admira atat de mult pe vedeta americana Kim Kardashian, incat a suferit 50 de interventii estetice pe care a cheltuit nu mai putin de 125. 000 de euro pentru a semana cu ea.

Cel mai bun telefon LG din 2013 primeste Android 5.0 Lollipop

LG G2, cel mai bun telefon LG din 2013 si unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut, vaprimi in viitorul apropiat Android 5. 0 Lollipop. Android 5. 0 Lollipop isi face aparitia pe un numar din ce in ce mai mare de dispozitive. LG a fost printre primele companii care au lansat actualizarea la cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Google. La acest moment, majoritatea modelelor LG G3 ruleaza Android 5. 0 Lollipop, iarpana la finalul anului sunt [].

LG G3 e cel mai recent smartphone care a explodat cand era pus la incarcat

Dupa o serie de telefoane Samsung si Apple ce au explodat, acum este vorba de un LG G3 care a luat foc intr-un mod greu de inteles sau de acceptat. intr-o perioada in care cei mai multi dintre noi sunt in febra cadourilor pentru cei dragi, se pare ca nu toti sunt privati de evenimente neplacute. Printr-un set de mesaje publicatepe Reddit , un utilizator a detaliat un scenariu destul de agresiv prin care un telefon a explodat. Cel mai [].

Noua candidate la Oscarul pentru cel mai bun film strain, proiectate la Bucuresti

Noua dintre filmele propuse la Oscarul pentru cel mai bun film strain pe 2015 vor fi putea fi vazute, la Bucuresti, intre 9 si 15 ianuarie, la Cinema Studio din Capitala. Proiectiile sunt programate cu o saptamana inainte de anuntarea nominalizarilor la cea de-a 87-a editie a trofeelor Academiei americane.

Libertatea - cel mai de pret castig

22 decembrie 1989 ramane o data de referinta in istoria poporului nostru, care marcheaza eliberarea de sub regimul comunist si inlaturarea sotilor Ceausescu de la conducerea tarii. in perioada 16 si 25 decembrie 1989 au avut loc proteste, lupte de strada si demonstratii ample, care au culminat cu procesul si executia sotilor Ceausescu. Sfarsitul secolului al XX-lea a dus la prabusirea regimurilor comuniste din centrul si estul Europei. Schimbarea de putere s-a petrecut, in cea mai mare parte, fara violente sau varsari de sange. Evenimentele au inceput in Polonia, au continuat in Ungaria, Germania de Est, Bulgaria si Cehoslovacia.

Cel mai calduros Ajun din ultimele doua DECENII. Azi, temperaturile ajung si la 20 de GRADE

Meteorologii spun ca acesta este cel mai cald Craciun din ultimele doua decenii si jumatate. Temperaturile sunt specifice primaverii, iar soarele va straluci in aproape toata tara:in Dobrogea si.

Cum arata echipa ideala de la CE de handbal feminin: Cristina Neagu, cel mai bun inter stanga al competitiei

Campionatul European de handbal feminin s-a incheiat duminica, cu victoria Norvegiei a dispus in finala de Spania). Organizatorii au anuntat echipa ideala a turneului. Printre nominalizate s-a aflat si o jucatoare din Romania: Cristina Neagu fiind desemnata cel mai bun inter dreapta.

IRES: Romanii au cea mai mare incredere in SMURD, Pompieri si DNA

Un raport de cercetare IRES releva faptul ca romanii au cea mai mare incredere in SMURD, Pompieri, DNA si Biserica, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, de mai putina incredere beneficiaza FMI-ul,.

Kate Upton fost cel mai cautat model pe Google in 2014! E mai tare decat Heidi Klum si Gisele Bundchen!

Reusind sa intreaca nume precum Gisele Bundchen, Kate Moss, Heidi Klum, Naomi Campbell sau Alessandra Ambrosio, Kate Upton a fost desemnata cel mai cautat model pe Google, in anul 2014! .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )