Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romania, al doilea mare consumator de antibiotice din Europa, dupa Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, al doilea mare consumator de antibiotice din Europa, dupa Grecia

Peste 600. 000 de romani primesc in medie, zilnic, tratament antibiotic, Romania fiind al doilea mare consumator din Europa, dupa Grecia, a declarat, vineri, Gabriel Popescu, consilier al ministrului Sanatatii. Romania este si in topul celor mai. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriel Popescu, consilierul ministrului Sanatatii: Romania este a doua tara din Europa la consumul de antibiotice

Romania este a doua tara din Europa in ceea ce priveste consumul de antibiotice, zilnic aproximativ 600. 000 de romani urmand un astfel de tratament, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Gabriel Popescu, consilierul ministrului Sanatatii, citat de Agerpres.

De ce unii retaileri din Europa de Vest resping ideea de Black Friday

Marea sarbatoare a reducerilor Black Friday a ajuns in Europa acum cativa ani, dar o mica parte dintre retailerii din Europa de Vest spun ca Vinerea Neagra are mai multe puncte negative decat pozitive. Cativa refuza sa participe, invocand costurile mari si faptul ca vanzarile sunt mult mai mici cateva saptamani inainte de Black Friday. Insa nu sunt singurele motive.

Facebook nu va mai colecta datele utilizatorilor WhatsApp din Europa

Diverse organizatii din Europa au pus presiune asupra celor de la Facebook in ultima perioada. in ultimele luni,Facebook a avut mai multe probleme in Europa, iar acum, reteaua sociala a decis sa ia o masura drastica. Potrivit informatiilor furnizate de publicatia Verge, Facebook a decis sa nu mai colecteze informatiile utilizatorilor europeni ai aplicatiei WhatsApp.

Control la o scoala din Brasov, dupa ce mai multi parinti au sesizat autoritatile ca elevii sunt nevoiti sa invete in frig

Un control efectuat de Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor a avut loc, joi, la Scoala Gimnaziala nr. 3 din Brasov, dupa ce mai multi parinti au reclamat ca elevii invata in frig, la temperaturi ce nu depasesc 10 grade Celsius.

VIDEO O noua strategie pentru Tarom? Parteneriat comercial cu o mare companie aeriana din Asia ca Bucurestiul sa devina hub international

Tarom si-ar putea schimba strategia de business si sa intre intr-un parteneriat comercial cu un mare operator din Asia, iar Bucurestiul ar putea deveni un hub international, sustine ministrul Transporturilor, Sorin Buse, intr-un interviu HotNews. ro. Sunt companii din Emirate, sunt companii din Asia. Noi avem un mare-mare atu: locatia. Aceste companii fac acum zboruri inter-continentale spre America de Nord si vor sa zboare si pe partea cealalta, in Europa. Ele nu o sa gaseasca niciodata un hub in Olanda, in Belgia, in Franta. Romania este foarte interesanta ca pozitie si ca stabilitate si ca stabilitate politica, si-atunci va spun nu-i cautam noi. Ne cauta ei pe noi, a declarat Buse.

Cardiff 1993: Romania se califica la Cupa Mondiala din 1994 dupa un meci memorabil cu Prodan in teren

Pe 17 noiembrie 1993, in urma cu fix 23 de ani, nationala Romaniei isi dadea unul dintre cele mai aprige examene din istorie. Un meci in deplasare cu Tara Galilor, un meci de care pe care pentru calificarea la turneul final SUA 94.

Hillary Clinton a trait momente cand nu a vrut sa iasa din casa, dupa ce a fost infranta in alegerile prezidentiale

Fosta candidata democrata la Casa Alba, Hillary Clinton, a marturisit miercuri ca, de cand a pierdut alegerile martea trecuta in fata republicanului Donald Trump, a trait momente in care nu a vrut sa iasa din casa, transmite EFE, preluata de Agerpres.

Am avut unele momente in care nu voiam sa ies din casa. Dupa ce a pierdut alegerile SUA in fata lui Trump, Hillary Clinton da pentru prima data cartile pe fata

Desi sondajele o aratau favorita la castigarea alegerilor preazidentiale din SUA, Hillary Clinton a pierdut in cele din urma in fata lui Donald Trump. Vestea ca visul sau de a fi liderul.

Ancheta penala asupra abuzurilor din ASF, dupa sesizarea lui Radu Soviani

Radu Soviani a fost chemat, ieri, pentru declaratii la Parchet, intr-un dosar legat de sesizarile pe care le-a facut, in urma cu ceva timp, legate de abuzurile din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Are cel mai frumos bust din lume: Dupa ce s-a pozat nud a postat imaginea pe internet (FOTO)

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Asa cum si-a obisnuit fanii, aceasta posteaza mereu imagini in ipostaze provocatoare. Ultima fotografie i-a lasat insa pe.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )