Libnet.ro
UNICEF

17:15

Are cel mai frumos bust din lume: Dupa ce s-a pozat nud a postat imaginea pe internet (FOTO)

B1 B1,
Are cel mai frumos bust din lume: Dupa ce s-a pozat nud a postat imaginea pe internet (FOTO)

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Asa cum si-a obisnuit fanii, aceasta posteaza mereu imagini in ipostaze provocatoare. Ultima fotografie i-a lasat insa pe. continuă pe B1

Andreea ESCA are cel mai mare SALARIU din televiziune. Vedeta a vorbit in premiera despre DIMENSIUNILE acestuia (FOTO)

De cativa ani, s-a creat un mit in jurul salariului de stirista al Andreei Esca, existand zvonuri cum ca se invarte undeva la ordinul zecilor de mii, astfel pentru a pune capat.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, test drive cu unul dintre cele mai puternice sedanuri din lume

Alfa Romeo Giulia, inlocuitorul fostului 159 a fost adus pe circuitul de viteza de la Motorpark Adancata pentru a putea fi condus sportiv, intrucat acesta reprezinta cel mai bun mod de a face cunostiinta cu unul dintre cele mai rapide sedanuri din lume.

Are 22 de ani si o AVERE de 22 de milioane de euro! El este cel mai TANAR MILIONAR din Romania

Vlad Alexandru Cristescu are 22 de ani si este cel mai tanar milionar din Romania, cu o avere estimata la 21-22 de milioane de euro. Potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati r.

PROBLEME pentru moneda nationala: Leul S-A PRABUSIT pe piata valutara - S-a atins CEL MAI MARE CURS DIN ISTORIE

Probleme mari pentru moneda nationala. Moneda nationala se afla la cel mai slab curs in raport cu euro din ultimele patru luni si jumatate. 4,5218 lei pentru un euro e cotatia BNR. in raport cu.

Faze tari: O americanca sustine ca o sticla plina cu sos era posedata si a atacat-o in locuinta ei;Vor sa se cunune pe cea mai inalta macara din lume;A fost la un pas de moarte dupa ce a fost muscat de o vietate iubita de toata lumea

S-a laudat pe internet ca are un corp cu 0% grasime, insa nu s-a asteptat la reactiile care au urmat. O americanca bodybuilder nu se astepta la. Facea sex in masina cu iubita lui, cand cineva a batut in geam. Si-a tras repede pantalonii pe el. Cand a vazut cine se uita la el, a inlemnit. Scene incredibile in China, unde un barbat a fost.

Cel mai tanar milionar din Romania are 22 de ani si 22 de milioane de euro

Cel mai tanar milionar din Romania este Vlad Alexandru Cristescu, are 22 de ani si o avere estimata la 21-22 de milioane de euro, potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati romani realizat de Capital, care il claseaza pe tanar pe locul 279.

E GRASA SI VULGARA, dar e cea mai DORITA femeie din lume (FOTO)

Fotomodelul Kate Upton a fost recent victima unor atacuri din partea unui site pro-anorexie. Acesta a criticat-o pe blonda dupa ce a aparut intr-o reclama la burgeri si a scris ca ar fi grasa.

FOTOMODELUL cu cei mai frumosi SANI din lume, protest inedit impotriva lui TRUMP (FOTO)

Vedetele din SUA au fost extrem de vocale dupa alegerile prin care Donald Trump a fost desemnat noul presedinte. Lady Gaga a protestat pe strada, iar Miley Cyrus s-a filmat plangand in hohote, iar fe.

Cea mai relaxanta melodie din lume. Elimina stresul in doar cateva minute (VIDEO)

Weightless, piesa grupului Marconi Union, a fost declarata cea mai relaxanta melodie, in virtutea efectelor observate asupra a 40 de voluntari. Un studiu stiintific.

2016 a devenit cel mai cald an din istoria masuratorilor meteo

Daca ati avut senzatia ca 2016 a fost cel mai cald an de pana acum, cel mai nou raport meteorologic va confirma temerile, arata stiridinlume. ro. Luna mai din acest an a fost cea mai calda luna de mai din istoria masuratorilor, iar situatia s-a repetat apoi in luna iunie, dar si in iulie si in [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )