Libnet.ro
UNICEF

11:31

Romania domina topul celor mai mari 100 de companii din Europa de Sud Est

Antena3 Antena3,
Romania domina topul celor mai mari 100 de companii din Europa de Sud Est

Pentru prima data de la publicarea topului celor mai mari 100 de companii din Europa de Sud Est SEE) efectuat de agentia de presa bulgara SeeNews, castigatorul nu este grupul OMV Petrom ci producatorul auto. continuă pe Antena3

Romania domina topul celor mai mari 100 de companii din Europa de Sud Est

Pentru prima data de la publicarea topului celor mai mari 100 de companii din Europa de Sud Est SEE) efectuat de agentia de presa bulgara SeeNews, castigatorul nu este grupul OMV Petrom ci producatorul auto.

Topul celor mai vizionate filme ale lunii septembrie: Pro TV, 23 de pozitii din clasamentul de 30 de lungmetraje

Pro TV a dominat topul celor mai vizionate filme ale lunii septembrie, in timp ce Antena 1 apare sapte lungmetraje difuzate. Dintre toate, pelicula Escape Plan: Testul suprem a fost urmarita de 950. 000 de telespectatori in fiecare minut, in mediul urban.

Piesa Dragostea din tei, in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile

Piesa Dragostea din tei, compusa de Dan Balan, s-a clasat pe locul 18 din 50, in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile, interpretate de trupe de baieti, intocmit de revista The Rolling Stone.

Bloomberg a publicat TOPUL celor mai INFLUENTE personalitati. Ce femeie apare ca LIDER mondial

Bloomberg a publicat o noua editie a topului celor mai influente personalitati ale lumii.

Topul celor mai impunatoare catedrale. Ce loc ocupa o biserica romaneasca

O biserica din Brasov ocupa locul cinci intr-un top al celor mai frumoase biserici din lume, realizat de publica Telegraph. Biserica Fortificata se afla in Viscri, un sat din Transilvnia care numara nu mai mult de 500 de locuitori.

INFOGRAFIE Starea Apararii Nationale: topul celor mai puternice armate din lume. De ce a cazut Romania cinci pozitii intr-un singur an

Pe masura ce intreaga lume din jurul nostru s-a inrolat intr-o noua cursa a inarmarii, fondurile insuficiente si stocurile existente - dar invhechite - ale armatei romane au insemnat caderea constanta a acesteia in topurile care masoara puterea militara a natiunilor. in 2015, cel mai citat astfel de clasament plaseaza Romania pe locul al 56-lea din 126. Armata romana este, astfel, cu cinci pozitii mai jos decat in 2014.

Topul celor mai furate marci auto din Romania

Pana la jumatatea anului 2015, se inregistrasera peste 226 de furturi de autoturisme in Romania, conform site-ului politiaromana. ro. Cele mai furate marci sunt si cele mai populare pentru romani, cu unele.

Biserica din Viscri, in topul celor mai frumoase lacasuri de cult din lume

Britanicii de la The Telegraph au inclus biserica fortificata din Viscri in topul celor mai frumoase din lume. Biserica a fost clasata pe locul cinci, dupa edificii din Clolumbia, Norvegia, Iran si Franta.

Bucuresti, in topul celor mai indragite 25 de orase din lume!

Micul Paris a surclasat de aceasta data Parisul si este in top 25 cele mai populare orase din lume! Astfel si-a gasit un nou loc pe harta lumii, avand acum vecini precum Hong Kong, Lima, Lisabona sau.

Cele mai mari 500 de companii americane tin peste 2,1 trilioane de dolari in afara SUA. Pentru profiturile ascunse in paradisuri fiscale ar trebui sa plateasca taxe de 620 mld. dolari - studiu

Cele mai mari 500 de companii americane tin profituri de peste 2,1 trilioane de dolari in afara tarii pentru a evita taxarea in SUA si ar datora impreuna impozite de 620 de miliarde daca ar repatria fondurile, arata un studiu citat de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )