Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul celor mai vizionate filme ale lunii septembrie: Pro TV, 23 de pozitii din clasamentul de 30 de lungmetraje

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai vizionate filme ale lunii septembrie: Pro TV, 23 de pozitii din clasamentul de 30 de lungmetraje

Pro TV a dominat topul celor mai vizionate filme ale lunii septembrie, in timp ce Antena 1 apare sapte lungmetraje difuzate. Dintre toate, pelicula Escape Plan: Testul suprem a fost urmarita de 950. 000 de telespectatori in fiecare minut, in mediul urban. continuă pe Adevărul

Bloomberg a publicat TOPUL celor mai INFLUENTE personalitati. Ce femeie apare ca LIDER mondial

Bloomberg a publicat o noua editie a topului celor mai influente personalitati ale lumii.

Piesa Dragostea din tei, in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile

Piesa Dragostea din tei, compusa de Dan Balan, s-a clasat pe locul 18 din 50, in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile, interpretate de trupe de baieti, intocmit de revista The Rolling Stone.

Topul celor mai impunatoare catedrale. Ce loc ocupa o biserica romaneasca

O biserica din Brasov ocupa locul cinci intr-un top al celor mai frumoase biserici din lume, realizat de publica Telegraph. Biserica Fortificata se afla in Viscri, un sat din Transilvnia care numara nu mai mult de 500 de locuitori.

Biserica din Viscri, in topul celor mai frumoase lacasuri de cult din lume

Britanicii de la The Telegraph au inclus biserica fortificata din Viscri in topul celor mai frumoase din lume. Biserica a fost clasata pe locul cinci, dupa edificii din Clolumbia, Norvegia, Iran si Franta.

Topul celor mai furate marci auto din Romania

Pana la jumatatea anului 2015, se inregistrasera peste 226 de furturi de autoturisme in Romania, conform site-ului politiaromana. ro. Cele mai furate marci sunt si cele mai populare pentru romani, cu unele.

Cum arata topul celor mai buni jucatori din lume facut de Mircea Lucescu: pe cine prefera dintre Messi si CR7

Tehnicianul celor de la Sahtior Donetk si-a exprimat optiunea intr-o ancheta care se face de cativa ani la nivel global: Messi sau Cristiano Ronaldo?.

Las Fierbinti in reluare, cel mai urmarit serial in luna septembrie. Ce productii de televiziune urmeaza in top

Las Fierbinti conduce topul celor mai vizionate seriale TV din luna septembrie, cu sezoanele cinci si sase, desi acestea au fost difuzate in reluare la Pro TV, potrivit clasamentului alcatuit de PaginadeMedia. ro.

La 25 de ani de la unificare, Germania se confrunta cu aceeasi provocare: integrarea celor mai putin favorizati

Germania sarbatoreste sambata un sfert de secol de la unificare avand la carma doi lideri din estul comunist cancelarul Angela Merkel si presedintele Joachim Gauck) si pozitionandu-se printre cele mai puternice tari ale lumii. Acum, Germania unificata se confrunta cu noi provocari, in special cu un flux de refugiati care necesita resurse si multa rabdare, noteaza New York Times.

Doua alimente care te pazesc de cele mai crunte boli ale lumii moderne

Ceapa si usturoiul te feresc de cancer si problemele la inima, poate cele mai raspandite cauze ale mortii multor oameni in ziua de azi. Un studiu realizat de cercetatorii italieni asupra populatiilor din sudul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )