Libnet.ro
UNICEF

09:15

in Romania au fost inregistrate cele mai putine nasteri din ultima jumatate de secol

Antena3 Antena3,
in Romania au fost inregistrate cele mai putine nasteri din ultima jumatate de secol

Fata de luna decembrie 2017 numarul nascutilor-vii a fost mai mic cu 1. 045 in luna decembrie 2018 fata de aceeasi luna din 2017, iar numarul persoanelor care au decedat a fost cu 2. 776 mai mare fata de luna. continuă pe Antena3

Stirile Protv Cele mai putine nasteri n Romnia din ultima jumatate de secol. Solutia autoritatilor

Pentru ca natalitatea in Romania este in continua scadere, multe primarii le acorda stimulente tinerilor pentru a-i incuraja sa devina parinti.

Stirile Protv: Cele mai putine nasteri n Romnia din ultima jumatate de secol. Solutia autoritatilor

Pentru ca natalitatea in Romania este in continua scadere, multe primarii le acorda stimulente tinerilor pentru a-i incuraja sa devina parinti.

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

Cum a votat publicul in ultima semifinala Eurovision Romania 2019: cine a fost salvat si cine a obtinut cele mai putine puncte

Ultimii sase finalisti Eurovision Romania 2019 au fost alesi dupa spectacolul organizat de TVR in Arad. Dintre acestia, doar unul a fost decis prin votul publicului.

Motivul pentru care strainii parasescuna dintre cele mai bogate tari din lume, desisunt platiti regeste

Mai multi straini care lucreaza in Arabia Saudita au parasit regatulin ultimul an, iar exodul nu se opreste aici. in conditiile in care companiile se lupta cu o scaderea afacerilor, iar.

PSG plateste cele mai mari salarii din Ligue 1 - Neymar ncaseaza 3 milioane de euro pe luna

Treisprezece din cele mari salarii din fotbalul francez le plateste clubul Paris Saint-Germain, in frunte cu Neymar si Kylian Mbappe, celelalte doua fiind achitate de AS Monaco lui Radamel Falcao si Cesc Fabregas, relateaza L'Equipe.

Unul dintre cele mai mari scandaluri din Romania continua. Fiica de milionar, acuzata de furt

Se da o noua batalie in familia lui Dinu Patriciu. Nici acum nu s-au linistit apele intre mostenitori. Vaduva afaceristului a facut o noua plangere in instanta fata de solutia data de procurori de.

Utile: Beneficiul mersului pe jos; Cele mai cunoscute mituri despre somn; Motivele psihologice din spatele obsesiei de a-ti face singur poze

O femeie de 109 ani a dezvaluit secretul longevitatii sale, inainte de a muri. Jessie Gallan, din Scotia, a trait o viata lunga, de 109 ani, devenind una dintre cele mai longevive persoane din istoria acestei tari. 5 sfaturi pentru o relatie fericita. Un cuplu reusit nu e cel care nu se cearta niciodata nu exista asa ceva; mai devreme sau mai tarziu, ceva scantei tot se vor aprinde).

Anul trecut- record minim absolut al nasterilor n Romnia

Anul trecut, numarul nou-nascutilor adusi pe lume in Romania a coborat sub 200. 000, fiind anul cu cele mai putine nasteri cel putin din 1960 incoace de cand figureaza seriile de timp puse la dispozitie de Statistica). in 2018 au venit pe lume 188. 755 copii, dupa ce in 2017 venisera pe lume 205. 000 de copii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )