Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romania a inregistrat una dintre cele mai scazute rate de angajare din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a inregistrat una dintre cele mai scazute rate de angajare din UE

Romania a avut, in anul 2013, una dintre cele mai scazute rate de angajare din Uniunea Europeana a persoanelor cu varste cuprinse intre 20 si 64 de ani, de 63,9%, in timp de media Europei este de 68,3%, arata datele prezentate luni de Oficiul european de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Olteanu, BNR: Romania a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE, dar nu ne face sa prindem din urma celelelate tari, sa adoptam euro in 2019

Romania a avut, alaturi de Ungaria si Polonia, una din cele mai mari cresteri economice din Uniunea Europeana UE) in primul trimestru, insa un avans de 3,8% nu ajuta economia romaneasca sa recupereze decalajele fata de alte state sau sa adopte euro in 2019, a declarat Bogdan Olteanu, viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Una dintre cele mai mari 10 companii chineze din domeniul infrastructurii, vrea sa investeasca in Republica Moldova

China Gezhouba Group Corporation Ltd. CGGC), una dintre primele 10 companii chineze din domeniul infrastructurii energetice si de transport, s-a aratat disponibila de a investi in proiectele de infrastructura din Republica Moldova.

Una dintre cele mai mari 10 companii chineze din domeniul infrastructurii vrea sa investeasca in Republica Moldova

China Gezhouba Group Corporation Ltd. CGGC), una dintre primele 10 companii chineze din domeniul infrastructurii energetice si de transport, s-a aratat disponibila de a investi in proiectele de infrastructura din Republica Moldova.

FOTO Una dintre cele mai rare motociclete create de brandul Harley-Davidson, expusa intr-un mall din Cluj

Amatorii de motoare au ocazia, sambata, 17 mai, sa admire, la Iulius Mall Cluj-Napoca, o colectie de 15 motociclete marcile Harley si Indian. Cea mai batrana dintre exponate este un superb Indian racer, fabricat in anul 1926.

FOTO Aeroportul Brasov ar putea primi finantare din Quatar, una dintre cele mai bogate tari ale lumii

Ambasadorul din Quatar a venit in weekend la Brasov pentru a discuta cu autoritatile locale mai multe posibilitati de investitii in orasul de sub Tampa.

Google cumpara una dintre cele mai utile aplicatii din lume si poate schimba radical modul in care comunicam

In 2010, traducerea facea un mare pas in fata multumita unei aplicatii ingenioase pentru smartphone. Acum, Google cumpara acea aplicatie si pe oamenii care au dus mai departe traducerea cu ajutorul tehnologiei. Si odata cu asta diverse limbi ale lumii incep sa fie mai putin dificile.

Surpriza Ask.Fm - reteaua adolescentilor e foarte populara in Romania

Una dintre cele mai populare retele sociale pentru adolescenti este Ask. Fm. Acum exista date oficiale privind folosirea acesteia si in Romania.

Trupa care a reprezentat Romania la Eurovision 2012, in concert la Cluj

Trupa care a reprezentat Romania la Eurovision 2012 si una dintre cele mai in voga formatii din tara, Mandiga, concerteaza astazi la Cluj-Napoca. Organizatorii promit un show de exceptie.

Trei agentii romanesti contesta studiul international RECMA, considerat un reper pentru piata de publicitate. Care sunt agentiile aflate in top in cea mai noua editie a raportului

Cele trei agentii de media romanesti care fac parte din reteaua MediaBrands a grupului Interpublic - Universal McCann, Initiative si BPN - au anuntat, vineri, ca nu mai participa la una dintre cele mai importante evaluari internationale privind performanta agentiilor de publicitate, RECMA. Ele arata ca resping deja de trei ani metodologia studiului RECMA. Tot vineri, holdingul local de comunicare The Group a transmis un comunicat in care arata ca ultima evaluare calitativa RECMA printre agentiile romanesti, realizata in februarie a. c. , plaseaza agentiile Media Investment, Zenith Romania si OMD pe primele trei locuri in clasament.

Christian Tour a pus ochii pe mai multe hoteluri din Spania, Grecia si Romania

Christian Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, si-a propus sa dezvolte un lant hotelier cu peste 2. 000 de locuri de cazare in statiuni din Grecia si Spania, si opereaza deja un resort de 4 stele in insula Corfu, unde.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )