Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romania va da in judecata Pfizer? Raspunsul premierului Florin Citu (VIDEO)

B1 B1,
Romania va da in judecata Pfizer? Raspunsul premierului Florin Citu (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat ca, in ciuda primirii cu intarziere a unor doze de vaccin anti-COVID-19, Pfizer nu pare ca nu a respectat calendarul de livrare. Seful Guvernului a mai precizat ca. continuă pe B1

De ce nu are Romania buget pe anul 2021? Explicatiile premierului Florin Citu

Premierul Romaniei Florin Citu a declarat, miercuri, ca tinta de deficit pentru bugetul de stat pe 2021 ramane la 7%. El a mai anuntat ca bugetul de stat pentru anul 2021 ar putea fi prezentat in Parlament.

Legea salarizarii bugetarilor 2021. Ce s-ar putea schimba anul acesta, pe fondul declaratiilor premierului Florin Citu

Premierul Florin Citu a anuntat ca guvernantii lucreaza la o noua Lege a salarizarii unitare. Citu s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca nu exista o ierarhie si, mai rau decat atat, ca nu.

Claudiu Nasui i-a cerut lui Florin Citu numirea intr-o functie de conducere din Ministerul Economiei a unei persoane acuzate de colaborare cu Securitatea in acest moment, numirea intr-o functie de secretar de stat incalca legea

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, i-a trimis premierului Florin Citu trei adrese prin care cere numirea a trei persoane in functii de conducere in cadrul institutiei pe care o gestioneaza. Nasui solicita o de.

Florin Citu: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa maine, dar trebuie sa tinem cont de recomandarile medicilor (VIDEO)

Premierul Florin Citu a subliniat ca Romania are nevoie de o economie deschisa si de investitii, dar a explicat ca trebuie tinut cont de recomandarile expertilor din sectorul sanitar. Cat despre relaxarea.

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Vom lua o decizie ferma pe 2 februarie Masca, dezinfectantul si distanta sociala ne protejeaza si de noua tulpina SARS-CoV-2 (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca autoritatile vor lua pe 2 februarie o decizie finala in privinta redeschiderii scolilor odata cu inceperea celui de-al doilea semestru. Citu a spus ca,.

FLORIN CITU: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen, i-a transmis premierul Florin Citu omologului sau olandez, Mark Rutte, transmite Agerpres.

Florin Citu: in noua Lege a salarizarii vrem sa legam veniturile de performanta. Sunt exemple in UE si le vom folosi (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca guvernantii lucreaza la o noua Lege a salarizarii unitare. Dincolo de nevoia de ierarhizare, a sustinut acesta, trebuie introduse criterii de performanta pentru.

Florin Citu: Ne gandim la bugetul pe 2021 pentru doi ani de zile reformele introduse se vor intinde si in 2022 Vor creste cheltuielile cu investitiile (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a oferit mai multe detalii despre cum va arata bugetul pe 2021, despre care spune ca este gandit si in raport cu strategia pe 2022, in conditiile in care reformele planuite de.

Ce au discutat premierul Florin Citu si prim-ministrul Benjamin Netanyahu, in prima convorbire dintre cei doi

Premierul Florin Citu a avut, miercuri, prima discutie cu omologul israelian, Benjamin Netanyahu, de Ziua Internationala a Victimelor Holocaustului. in conversatia lor, cei doi premieri au reconfirmat faptul ca Romania si Israel impartasesc multe valori comune.

Premierul Florin Citu: Romania are o campanie de vaccinare de succes. Ramane valabil obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana in septembrie

Premierul Florin Citu a precizat miercuri ca, in Romania, campania de vaccinare se desfasoara cu ssucces, in ciuda unor probleme pe termen scurt legate de distributia vaccinurilor de catre companiile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )