Libnet.ro
UNICEF

22:15

Claudiu Nasui i-a cerut lui Florin Citu numirea intr-o functie de conducere din Ministerul Economiei a unei persoane acuzate de colaborare cu Securitatea in acest moment, numirea intr-o functie de secretar de stat incalca legea

B1 B1,
Claudiu Nasui i-a cerut lui Florin Citu numirea intr-o functie de conducere din Ministerul Economiei a unei persoane acuzate de colaborare cu Securitatea in acest moment, numirea intr-o functie de secretar de stat incalca legea

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, i-a trimis premierului Florin Citu trei adrese prin care cere numirea a trei persoane in functii de conducere in cadrul institutiei pe care o gestioneaza. Nasui solicita o de. continuă pe B1

Claudiu Nasui i-a solicitat premierului Citu numirea unei persoane acuzata de colaborare cu Securitatea in functia de secretar general De ce orice numire de secretar de stat nu poate respecta acum legea- Documente

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a solicitat premierului Florin Citu, prin trei adrese semnate pe data de 19 ianuarie, numirea a trei persoane in functii de conducere la Ministerul Economiei. Una dintre acestea este Claudia Florina Prisecaru, pentru care Claudiu Nasui solicita detasarea de la Ministerul Finantelor. HotNews. ro a mai scris despre aceasta ca fiind fosta colaboratoare a Securitatii si apropiata a fostului ministru PSD Eugen Teodorovici. Pentru alte doua persoane, Nasui cere functiile de secretari de stat, insa orice numire pe o astfel de pozitie facuta acum incalca prevederile din Codul Administrativ.

CLAUDIU NASUI: Trebuie sa folosim bursa pentru a eficientiza companiile de stat

Tara noastra trebuie sa foloseasca mecanismele bursiere pentru a transparentiza si eficientiza companiile de stat, inclusiv cele care exploateaza monopoluri si sunt profitabile, a spus ieri ministrul economiei Claudiu Nasui, in cadrul conferintei ce a marcat aniversarea a zece ani de la listarea Fondului Proprietatea FP) la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

CLAUDIU NASUI: Suntem o economie de piata puternic ingreunata de foarte multi factori care vin mai ales din zona noastra, a politicului

Ministrul economiei, Claudiu Nasui, a declarat, astazi, la Conferinta Aniversara Fondul Proprietatea - 10 ani la Bursa, ca Romania are o economie de piata puternic ingreunata de foarte multi factori care vin mai ales din zona politicului.

Claudiu Nasui, despre decizia de a aduce in Ministerul Economei o persoana acuzata ca a colaborat cu Securitatea: Si? Nu cred ca a colaborat cu Securitatea

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, nu da inapoi in privinta numirii intr-o functie de conducere din minister pe Claudia Florina Prisecaru, in ciuda faptului ca aceasta are o decizie de colaborare cu.

Claudiu Nasui (Ministrul Economiei): Declaratia Unica va fi simplificata in viitor

Noi am avut in campanie mai multe masuri de debirocratizare despre care am vorbit si cred ca trebuie sa le facem pe toate, inclusiv legat de Declaratia Unica, simplificarea ei, a declarat Claudiu Nasui, ministrul Economiei, intr-o conferinta la Bursa de Valori Bucuresti.

FLORIN CITU: Mergem spre un deficit bugetar de 7%

Premierul Florin Citu a afirmat, miercuri, ca tinta de deficit pentru acest an ramane 7% si spera sa se incadreze in acest deficit cu propunerea de buget. Citu sustine ca pare ca dureaza mai mult alcatuirea bugetului pentru ca trebuie remediate reforme care au fost amanate 30 de ani sau masuri care au avut un efect devastator pentru finantele publice.

Florin Citu, despre buget: Obiectivul este acela de a veni in Parlament saptamana viitoare Modificam masuri care au avut efect devastator

Premierul Florin Citu spune ca dureaza mai mult elaborarea bugetului pe 2021 deoarece ar urma sa fie introduse reforme amanate timp de 30 de ani si pentru ca trebuie modificate masuri care au avut efect devastator. Citu sustine ca obiectivul este de a prezenta bugetul saptamana viitoare in Parlament. Tinta de deficit pentru 2021 ramane in jurul cifrei de 7%. Premierul a reamintit ca in acest an, cheltuielile cu pensiile cresc cu aproape 8 miliarde de lei.

Legea salarizarii bugetarilor 2021. Ce s-ar putea schimba anul acesta, pe fondul declaratiilor premierului Florin Citu

Premierul Florin Citu a anuntat ca guvernantii lucreaza la o noua Lege a salarizarii unitare. Citu s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca nu exista o ierarhie si, mai rau decat atat, ca nu.

FLORIN CITU: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen, i-a transmis premierul Florin Citu omologului sau olandez, Mark Rutte, transmite Agerpres.

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Vom lua o decizie ferma pe 2 februarie Masca, dezinfectantul si distanta sociala ne protejeaza si de noua tulpina SARS-CoV-2 (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca autoritatile vor lua pe 2 februarie o decizie finala in privinta redeschiderii scolilor odata cu inceperea celui de-al doilea semestru. Citu a spus ca,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )