Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romania, in lacrimi! A MURIT si el, dupa Leo Iorga si Mihai Constantinescu. ADIO, maestre!

B1 B1,
Romania, in lacrimi! A MURIT si el, dupa Leo Iorga si Mihai Constantinescu. ADIO, maestre!

Romania, in doliu! Din pacate, marile valori se duc rand pe rand. Liviu Paraschiv, unul dintre cei mai bine cotati antrenori romani de handbal din ultimii 30 de ani, a incetat din viata, marti, la varsta de. continuă pe B1

Membrii trupei HOLOGRAF, in lacrimi! Ramas bun de la LEO IORGA: iMI PARE RAU CA LUPTA NU A FOST CASTIGATA

Printre colegii de breasla ai lui Leo Iorga care au venit sa ii aduca un ultim omagiu se numara si membrii trupei holograf, Mugurel Vrabete si Edi Petrosel. A fost cel care a reusit cu mare, mare.

Leo Iorga va fi inmormantat marti la Cimitirul Bellu

Trupul neinsufletit al muzicianului Leo Iorga, care a murit sambata, la varsta de 54 de ani, va fi depus luni, la ora 11. 00, la Casa Eliad din Bucuresti, iar inmormantarea va avea loc marti, la ora 12. 00, la Cimitirul Bellu, transmite Mediafax.

Fiul lui Leo Iorga, declaratii emotionante dupa moartea artistului: E cel mai pozitiv rezultat negativ. Au fost noua ani de chin

Edy Iorga 30 de ani), fiul cel mare al lui Leo Iorga, a facut declaratii emotionante dupa ce artistul s-a stins la 54 de ani dupa o lupta grea cu cancerul pulmonar.

Drama pe care Leo Iorga a ascuns-o publicului: Au fost 9 ani de chin pentru el. Putini au stiut despre asta

Leo Iorga s-a stins din viata zilele trecute, iar lucrurile care l-au macinat ies acum la iveala. Fiul artistului a facut cateva dezvaluiri emotionante despre marea drama pe care Leo Iorga a ascuns-o. Iata declaratiile mostenitorului vedetei! Drama pe care Leo Iorga a ascuns-o de public Leo Iorga s-a stins din viata la varsta de .

Ce AVERE avea Leo Iorga si cui va ramane aceasta, dupa moartea cantaretului

Leo Iorga ne-a parasit sambata, la doar 54 de ani. Artistul a pierdut lupta cu cancerul, pe care a dus-o timp de 8 ani de zile, iar disparitia lui a lasat un gol imens in sufletele apropiatilor. Dupa.

Leo Iorga, condus pe ultimul drum. Slujba de inmormantare a fost oficiata de un fost chitarist. Ce s-a intamplat la cimitir

Leo Iorga a fost condus astazi pe ultimul drum. Solistul a fost aplaudat de zeci de oameni, iar slujba a fost condusa chiar de fostul chitarist Rosu si Negru, care a ales cu multi ani in urma calea preotiei. Leor Iorga, condus pe ultimul drum Familia, colegii, prietenii si fanii lui leo Iorga i-au adus .

APARITIE MISTERIOASA la inmormantarea lui LEO IORGA! Celebrul ACTOR DISPARUT a fost VAZUT in multime! Toti au ramas MASCA

Regretatul artist Leo Iorga este inmormantat, marti, la cimitirul Bellu. Multa lume s-a adunat sa-l conduca pe ultimul drum. in multime a fost vazut chiar fostu actor Ovidiu Cuncea, care a renuntat la viata.

Leo Iorga a fost inmormantat. Artistul a fost aplaudat de sute de persoane: A fost mai mult decat un Superman FOTO

Leo Iorga a fost inmormantat marti, 5 noiembrie, la Cimitirul Bellu din Bucuresti. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum si l-au apludat pe cantaret.

Leo Iorga a fost inmormantat. Fostul chitarist Rosu si Negru, care a devenit preot, a oficiat slujba de inmormantare

Leo Iorga a fost inmormantat marti pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu, prieteni, colegi, dar si admiratori aducandu-i un ultim omagiu. Chitaristul Adrian Ordean, coleg in trupa Compact B cu regretatul.

Leo Iorga, inmormantat. Slujba religioasa a fost oficiata de fostul chitarist Rosu si Negru, devenit preot

Leo Iorga a fost condus, marti, pe ultimul drum. Slujba de inmormantare a fost oficiata de Dan Badulescu, fost chitarist Rosu si Negru, devenit intre timp preot, scrie Libertatea. Membrii trupei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )