Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania, parte a celei mai mari tranzactii imobiliare din lume. Cine este cumparatorul

Antena3 Antena3,
Romania, parte a celei mai mari tranzactii imobiliare din lume. Cine este cumparatorul

Fondul suveran al statului chinez China Investment Corporation CIC) a cumparat de la fondul american Blackstone spatiile de depozitare acumulate prin Logicor, inclusiv patru parcuri logistice si peste 100 de hectare. continuă pe Antena3

Transformarile uluitoare prin care au trecut unele dintre cele mai mari orase ale lumii: cum arata Dubaiul in 1980 si Seul in 1950 FOTO

Lumea din jurul nostru se schimba odata cu trecerea timpului. Evolutia, in unele cazuri, este spectaculoasa. Este si cazul unora dintre cele mai mari orase ale lumii, care s-au transformat radical in ultimii cativa zeci de ani.

Transformarile uluitoare prin care au trecut unele dintre cele mai mari orase ale lumii: cum aratau Dubai in 1980 si Seul in 1950 FOTO

Lumea din jurul nostru se schimba odata cu trecerea timpului. Evolutia, in unele cazuri, este spectaculoasa. Este si cazul unora dintre cele mai mari orase ale lumii, care s-au transformat radical in ultimii cateva zeci de ani.

Romania are cel mai mare procent de mame cu varsta intre 10 si 17 ani din UE. Rata mamelor adolescente, mai mare decat in tari precum Burundi sau Botswana

In Uniunea Europeana, Romania inregistreaza cel mai mare numar de nasteri cu mame intre 10 si 17 ani 9,282 de nasteri, adica 4,7% din totalul nasterilor din 2015, din care 676 erau minore intre 10 si 14 ani), arata datele Eurostat, citate Salvati Copii Romania.

Cel mai mare exercitiu NATO din 2017: Peste 4000 de militari din 9 tari vin sa LUPTE la Brasov! (FOTO, VIDEO)

Peste patru mii de militari din noua state, avand aproximativ cinci sute de mijloace tehnice, participa in aceasta perioada, la Cincu, judetul Brasov, la cel mai mare exercitiu NATO din 2017 - Noble Ju.

O televiziune muzicala filmeaza inaugurarea celei mai moderne discoteci in aer liber din Buzau

Unde se termina orasul incepe nebunia, aceasta este deviza celor care lanseaza, vineri seara, cel mai modern club in aer liber din Buzau. Se numeste After City Pub si a fost amenajat intr-un spatiu de pe Bulevardul Industriei. O televiziune muzicala va filma marea deschidere.

5 cele mai mari preconceptii pe care oamenii le au despre sex, potrivit terapeutilor: importanta masturbarii intr-o relatie si mitul orgasmului feminin

Orice terapeut sexual va va spune ca veti fi din ce in ce mai priceputi in pat pe masura ce veti invata mai multe lucruri despre sex. Daca sunteti dezinformati la acest capitol, este foarte posibil ca interactiunile fizice sa fie mai putin placute atat pentru voi, cat si pentru partener.

Tainele vulcanului din Sacaramb, locul celor mai mari bogatii subterane. Telurul si aurul l-au transformat in El Dorado

Sacarambul a fost unul dintre faimoase sate din Europa ultimelor doua secole, datorita bogatiilor subterane. Cel mai mult a atras atentia conul vulcanic in jurul caruia a luat fiinta asezarea, un munte care ascundea o cantitate impresionanta de metale pretioase si rare: aur, argint si telur.

Unul dintre cei mai mari ingineri din tara s-a stins din viata: Era un om cu sufletul frumos, devotata profesiei

Inginerul Daniela Bulancea, sefa Serviciului Comercial de la ENET Focsani a murit in noaptea de luni spre marti, veste care i-a surprins pe colegii din cadrul societatii in care aceasta lucra de la.

Comenzi cu 10-15% mai mari pe baza cautarilor pe site-urile de moda

Peste 25% dintre vizitatorii din ultima luna au apelat la posibilitatea de a cauta anumite produse sau brand-uri, conform datelor oferite de site-ul www. answear. ro . Mai mult, clientii ce apeleaza la functia de cautare ajung sa plaseze comenzi cu.

Legea salarizarii, aproape finalizata. Cine va primi indemnizatii mai mari si cui ii vor fi diminuate salariile

Deputatii din comisia de munca au finalizat marti seara aproape in intregime dezbaterea legii salarizarii, urmand ca raportul sa fie prezentat marti. Fata de varianta adoptata de Senat, deputatii au aprobat o serie de majorari de salarii si sporuri pentru mai multe categorii de functionari, dar au scazut indemnizatiile primarilor de orase, crescandu-le pe cele ale vicepresedintilor de CJ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )