Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romania, printre tarile in care cei mai multi migranti din afara UE isi gasesc un loc de munca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, printre tarile in care cei mai multi migranti din afara UE isi gasesc un loc de munca

Tarile din Uniunea Europeana au devenit noua casa pentru foarte multi migranti, indiferent ca provin din alte state UE sau din tari non-UE. Datorita migrantilor, o serie de noi abilitati si competente au aparut pe piata muncii. In plus,. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, printre statele cu cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene

Cehia, Romania, Portugalia si Polonia inregistrau anul trecut cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene, potrivit datelor publicate luni de Eurostat, citate de Agerpres.

Cehia, Romania, Portugalia si Polonia, cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene

Cei mai multi migranti nascuti in afara Uniunii Europene erau inregistrati in Cehia, Romania, Portugalia si Polonia, arata cele mai recente statistici furnizate de Eurostat.

Politia Romana, mesaj pe Facebook dupa ce mai multi utilizatori s-au plans ca au fost blocati

Politia Romana a reactionat pe Facebook, dupa ce mai multi utilizatori ai retelei s-au plans ca au avut conturile blocate dupa ce au acordat rating de o stea paginii. Reprezentantii institutiei.

Sedinta de ultim moment la Guvern: Viorica Dancila a convocat mai multi ministri la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a convocat luni dimineata in sedinta mai multi ministri ai cabinetului sau, informeaza Realitatea TV. Potrivit surse citate, sefa guvernului si ministrii vor discuta.

Tu il recunosti? Te uiti la el si nu iti vine sa crezi! Cum arata acum unul dintre cei mai...(FOTO)

Te uiti la el si nu il recunosti. Este unul dintre cei mai celebri oameni de pe planeta. Russell Crowe 54 de ani) continua sa socheze cu schimbarile de look. Pentru ultimele roluri acesta a fost nevoit s.

Toti soferii trebuie sa stie asta : Eroare serioasa data de aplicatia Waze in aceasta duminica. Cei care se intorc de la mare sunt cei mai afectati

Aplicatia Waze, folosite de foarte multi soferi din Romania pentru navigatie, a dat o eroare care a afectat numeroase persoane care se intoarcea in Bucuresti de la mare. Mai exact, aplicatia ii indemna pe.

Subiectele zilei: Fata de la tara care a reusit sa devina campioana europeana: La nceput ma deranja zgomotul de hatere trntite; Profesorii, umiliti de soferi si femeile de serviciu; Descoperirea facuta de un cautator de comori, n Vrancea. Autoritatile, n

Eurostat: Romanii se ineaca in alcool si saracie, iar cultura este un lux. Romanii cheltuie cei mai multi bani pentru mancare din. O tanara va merge pe jos 600 de kilometri, prin Romania ca sa sustina sportul si educatia. Se va opri in localitatile de pe.

Primele joburi ale unora dintre cei mai influenti oameni de pe planeta. E incredibil ce au facut pentru bani in adolescenta Donald Trump sau Obama

O cariera impresionanta si de succes nu se consolideaza peste noapte. Multi oameni pe care ii vedem la televizor si ii admiram e posibil sa fi lucrat in tinerete intr-un fastfood sau intr-o cofetarie, aceste job-uri.

Studiu: Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania si ce cauta angajatii

Topul celor mai doriti angajatori a fost realizat de compania de consultanta Catalyst Solutions in urma analizarii raspunsurilor la intrebarea deschisa: Care este topul primelor 3 companii pentru care ai vrea sa lucrezi?. Respondentii au.

Roman EROU in Italia! Decizia lui a SALVAT mai multi oameni. Cum a evitat un ACCIDENT MORTAL (FOTO)

Un tanar care lucreaza ca sofer de TIR a devenit erou in Italia dupa ce a riscat atat viata lui, cat si a colegului sau ca sa evite un accident mortal. in timp ce era pe A13, un cauciuc de la semiremorca.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )