Libnet.ro
UNICEF

12:16

Romania, printre tarile UE cu cel mai mare declin al productiei industriale in luna decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, printre tarile UE cu cel mai mare declin al productiei industriale in luna decembrie

Productia industriala a scazut cu 4,1% in zona euro si cu 3,9% in Uniunea Europeana UE 28), in luna decembrie 2019 comparativ cu decembrie 2018, iar in randul statelor membre cele mai semnificative scaderi in ritm anual au fost inregistrate in Estonia minus 9,9%), Romania minus 8,9%) si Germania minus 7,2%), arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Scurtmetraj senzational publicat de SUA, in prag de Defender Europe 20. Ce contributie va avea Romania la cel mai mare exercitiu multinational al Aliantei din ultimul sfert de secol (VIDEO)

Defender Europe 20 este pe care sa inceapa, iar soldatii statelor aliate se pregatesc sa puna in scena cel mai mare exercitiu militar multinational al Aliantei din ultimii 25 de ani. Acestea fiind.

Cel mai mare producator deiPhone-uri reia productia in doua fabrici din China, pentru a evita o criza a livrarilor

Foxconn, principalul producator de iPhone-uri, a obtinut luni acordul autoritatilor din China pentru redeschiderea a doua fabrici mari, inchise din cauza coronoavirusului, si reluarea productiei chiar daca au revenit la munca doar 105 dintre angajati.

Coronavirusul afecteaza cel mai mare targ de smartphone-uri din lume

Mai multi producatori importanti de echipamente mobile si telefoane au anuntat ca nu vor onora editia din acest an a Mobile World Congress din cauza epidemiei de coronavirus.

Acesta este cel mai mare obiect pirotehnic din lume. A intrat in Cartea Recordurilor - VIDEO

Un obiect pirotehnic urias a fost detonat in statul american Colorado, stabilind un nou record Guiness, informeaza BBC.

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

Rabla pentru motociclete: 3.500 de lei, valoarea voucherului Rabla Moto Clasic.Rabla Plus are cel mai mare buget

Ministrul Mediului a anuntat marti, noutatile din programul Rabla, spunand ca, prin bugetul alocat in acest an, 2500 de romani isi pot cumpara o masina full-electric si 400 - hibride plug-in, precizand ca obiectivul autoritatilor este sa introduca in 2020 la fel de multe masini hibride cate au fost introduse in ultimii patru ani. Prin Programul Rabla vor putea fi achizitionate anul acesta si motociclete.

Citu: Romania va intra in procedura de deficit excesiv, cel mai devreme in martie

Romania va intra in procedura de deficit excesiv, acest lucru nu poate fi evitat si cel mai devreme se poate intampla in martie, a declarat, luni seara, la Realitatea Plus, ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, porivit Agerpres.

Citu: Romania va intra in procedura de deficit excesiv, cel mai devreme in martie

Romania va intra in procedura de deficit excesiv, acest lucru nu poate fi evitat si cel mai devreme se poate intampla in martie, a declarat, luni seara, ministrul demis al Finantelor, Florin Citu.

Sony anunta ca nu va participa in acest an la MWC. Ce alte companii lipsesc de la cel mai mare eveniment dedicat smartphone-urilor

Desi organizatorii au anuntat ca MWC 2020 se va desfasura conform planului, sporind masurile de siguranta ca urmare a epidemiei de coronavirus, unele companii au preferat sa nu riste nimic.

SEFUL ADR: Interoperabilitatea este cea mai mare problema a Romaniei la nivelul serviciilor publice electronice

Cea mai mare problema pe care o are Romania la nivelul serviciilor publice electronice este interoperabilitatea, a afirmat, luni, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR), Sabin Sarmas, intr-o conferinta de specialitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )