Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania - Rusia, 2-2. Jaqueline Cristian, prima reactie dupa victoria care le duce pe tricolore la dublu decisiv

Adevărul Adevărul,
Romania - Rusia, 2-2. Jaqueline Cristian, prima reactie dupa victoria care le duce pe tricolore la dublu decisiv

Jaqueline Cristian, 21 ani, si-a gasit cu greu cuvintele dupa victoria uriasa din meciul patru al confruntarii din Fed Cup, dintre Romania si Rusia. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, prima reactie dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Poate renunta pana luni la aceasta propunere. Ar fi de aplaudat

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce motiunea a trecut: Nu ne convine aceasta situatie ca o majoritate toxica a dat jos Guvernul liberal

Rares Bogdan a facut primele declaratii dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut. Liberalul spune ca guvernului demis nu ii convine aceasta situatie si ca o majoritate toxica a reusit sa dea jos Guvernul liberal.

Dan Barna, prima reactie dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Am vorbit cu premierul desemnat. Discutam pasii concreti pentru anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca i-a transmis deja prim-ministrului desemnat Ludovic Orban ca prioritare raman alegerile anticipate, iar la inceputul saptamanii viitoare cei doi se vor intalni pentru a discuta pasii concreti pe care trebuie sa ii faca.

Ianis Hagi, prima reactie dupa golul marcat pentru Rangers

Tanarul international Ianis Hagi a avut parte de o seara magica in tricoul echipei scotiene Glasgow Rangers.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa caderea Guvernului Orban: Solutia corecta, anticipatele!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca motiunea de cenzura este rezultatul frustrarii PSD care a pierdut guvernarea si ca in acest moment cea mai buna solutie este declansarea alegerilor anticipate.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa caderea Guvernului Orban - LIVE TEXT

Presedintele Klaus Iohannis sutine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni Declaratia de presa este transmisa in direct de Antena 3 si pe www. antena3. ro.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa demiterea Guvernului: O sa am o discutie cu Victor Ponta cu privire la o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca adoptarea motiunii de cenzura este un pas foarte mare pentru democratia Romaniei, mai ales pentru sanatatea romanilor.

Alina Gorghiu, reactie dupa ce Guvernul Orban a fost demis: Propunerea noastra de premier ramane Ludovic Orban

Alina Gorghiu, senator PNL, a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul Orban a fost demis.

Debut sclipitor pentru Jaqueline Cristian in Fed Cup: a tinut echipa in viata cu victoria carierei

Jaqueline Cristian 197 WTA) a castigat punctul care tine echipa de Fed Cup a Romaniei in cursa pentru turneul final de la Budapesta. Aflata la debutul sau in competitia pe natiuni din tenisul feminin si abia ajunsa intre primele 200 de jucatoare ale lumii, mezina echipei lui Florin Segarceanu a invins pentru prima data o sportiva din Top 40 mondial, 7-5, 6-3 cu Veronika Kudermetova 38 WTA). Soarta duelului Romania - Rusia se va decide la dublu.

Jaqueline Cristian produce surpriza si castiga la debutul in Fed Cup

Tanara jucatoare Jaqueline Cristian a adus punctul de 2-2 in confruntarea Romania Rusia din Fed Cup, meci disputat la Cluj-Napoca pentru calificarea in faza finala a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )