Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romania s-a CUTREMURAT din nou! ZONELE in care seismul A FOST RESIMTIT

B1 B1,
Romania s-a CUTREMURAT din nou! ZONELE in care seismul A FOST RESIMTIT

Un cutremur de 3,1 magnitudine a avut loc, marti seara, in judetul Buzau. Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), seismul s-a produs la ora 21. 25, la o adancime de 106. continuă pe B1

IOHANNIS, DESPRE ARGUMENTELE PENTRU A FI VOTAT DIN NOU: Sunt un politician care asculta ce are de spus alegatorul

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, astazi, la o intalnire cu tineri, care sunt argumentele sale pentru a fi din nou votat, el raspunzand, intre altele, ca a reusit in cateva randuri sa vina cu initiative bune, sa construiasca, asa cum in cateva randuri a reusit sa opreasca prostii care erau pe cale sa se intample si ca este realmente un presedinte care vrea sa dezvolte Romania.

Guvernul Dancila, contrazis de DATELE OFICIALE: Romania, DIN NOU campioana la inflatie in Uniunea Europeana

Romania este din nou la coada Uniunii Europene UE). Tara noastra este campioana la inflatie, iar acest lucru se vede in traiul de zi cu zi al romanilor. in noiembrie, avansul preturilor de consum a fost de 3.

Orasul care creste din nou salariile functionarilor. Cu cat sunt platiti politistiisau portarii

Salariile angajatilor Primariei Cluj-Napoca vor creste din ianuarie 2019. Majorarea are loc desi, in urma cu patruluni, lefurile fusesera din nou majorate. Un portar cu experienta de cel putin 20.

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, in noiembrie, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,2%, la egalitate cu Estonia si Ungaria, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Dragnea: Romania a fost acuzata de lucruri care se intampla peste tot in UE. Ni s-a cerut sa dam mai multe puteri presedintelui Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Consiliul National al partidului, ca Romania a fost acuzata de lucruri care se intampla si care exista peste tot in Uniunea Europeana, ca.

Romania detine 60% din rezerva totala din Europa a celei mai dorite resurse de pe Planeta

Circa un milion de oameni mor, anual, din cauza utilizarii apei infestate sau a lipsei acesteia si 844 de milioane de persoane nu au acces la apa potabila, desi 70% din suprafata Planetei Albastre este acoperita.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )