Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania, singura tara din UE care nu colecteaza plasma pentru fractionare

Adevărul Adevărul,
Romania, singura tara din UE care nu colecteaza plasma pentru fractionare

Romania a ramas singura tara din Uniunea Europeana care nu colecteaza plasma pentru fractionarea prin plasmafereza. Prin aceasta tehnica doar plasma este colectata, iar celelalte componente sanguine sunt restituite donatorului. continuă pe Adevărul

Ore de liniste la bloc: Ce spune legea si care sunt amenzile pentru galagiosi

Ore de liniste la bloc: afla intre ce intervale orare trebuie sa respecti linistea publica, pentru a nu lua amenda. Sanctiunea se aplica atat in cazul persoanelor fizice, cat si juridice. Daca ai o firma cu angajati prea galagiosi si nu respecti avertismentele, activitatea companiei poate fi suspendata. Ore de liniste: intre ce intervale orare [] .

Kika pleaca din Romania. Cine sunt austriecii care vor concura IKEA in Bucuresti

Retailerul austriac XXXLutz, prezent si in Romania cu brandul Momax, va prelua 22 de magazine Kika din Cehia, Slovacia, Ungaria si Romania, de la grupul Signa. Kika are in Romania doua magazine, ambele in Capitala.

Vizita Papei in Romania: Lista scolilor din Bucuresti inchise joi, 30 mai/ Vineri toate scolile suspenda cursurile

Inspectoratul Scolar din Bucuresti a publicat lista scolilor din Bucuresti care vor suspenda cursurile si joi ca urmare a vizitei Papei Francisc. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise. Vezi in text lista scolilor care sunt inchise joi.

Sindicalistii din penitenciare, scrisoare-soc pentru Liviu Dragnea. Amenintari la adresa liderului PSD

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a formulat o scrisoare socanta pentru Liviu Dragnea, care a fost incarcerat la penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat luni de Instanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )