Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romania, sustinuta la Bologna de cele mai mari vedete ale fotbalului romanesc: Cine a plecat, astazi, spre Italia

Adevărul Adevărul,
Romania, sustinuta la Bologna de cele mai mari vedete ale fotbalului romanesc: Cine a plecat, astazi, spre Italia

Chiar daca publicatia germana Kicker a scris in avancronica partidei ca jucatorii romani nu se pot apropia din niciun punct de vedere de valoarea Germaniei, elevii lui Radoi au castigat increderea unor nume mari din fotbalul romanesc. continuă pe Adevărul

Ce angajatori ofera cele mai mari salarii in Romania

Companiile din sectorul IT le ofera angajatilor din tara noastra cele mai mari salarii si cele mai m.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Care sunt sectoarele cu cele mai mari procente de promovare

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Capitala are unul dintre cele mai mari procente de promovare din tara la Evaluarea Nationala 2019. Din cei 13. 757 de candidati prezenti la examen, 84,94%11. 684 de absolventi) au luat medii egale sau mai mari de 5, procent comparabil cu anul trecut cand a fost de 85,30%. Vezi situatia pe sectoare.

VIDEO Sute de mii de cehi cer demisia premierului Andrej Babis in cele mai mari demonstratii antiguvernamentale de la caderea comunismului

Sute de mii de oameni au iesit duminica in strada in Praga pentru a cere demisia premierului Andrej Babis, in cele mai mari demonstratii de strada de la Revolutia de catifea, prin care partidul comunist din Cehoslovacia a pierdut monopulul puterii, relateaza Reuters.

Spania a inaugurat inca 122 km de linie de mare viteza catre unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii

Granada, unul dintre cele mai vizitate orase spaniole, a intrat in reteaua trenurilor de mare viteza dupa ce marti a fost inaugurata o linie de 122 km catre acest oras. Spania este tara europeana cu cea mai mare retea de trenuri de mare viteza, peste 3. 000 km.

Cine este farmacistul care a donat o avere pentru construirea unuia dintre cele mai mari spitale din Prahova

Scandalul legat de modul in care sunt tratati bolnavii in spitalele din Romania are radacini adanc infipte in trecutul tarii. Vizite inopinate ale autoritatilor centrale in unitatile medicale din teritoriu nu au fost inventate de actualii guvernanti, acestea se faceau inca din secolul al XIX-lea.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor cu cele mai mari medii

Rezultate Evaluare Nationala 2019Cele mai bune rezultate la Evaluarea Nationala au fost inregistrate in judetele Braila - 87,6% dintre elevi obtinand note peste sau egale cu 5; Cluj - 87,4% si Prahova -.

Congres PSD. Cine sunt liderii din partid care se bat pentru cele mai mari functii

Primele functii din conducerea PSD sunt mai disputate ca niciodata. Daca pentru sefia partidului e, pana acum, doar un singur candidat, Viorica Dancila, pentru presedinte executiv si secretar se vor confrunta cel putin trei persoane pentru fiecare functie.

De la PRO TV la manastire: Transformare SOCANTA a uneia dintre cele mai iubite vedete din Romania! Abia acum ADEVARUL iese la iveala (FOTO)

Actorul Mihai Coada, cunoscut pentru personajul Nelu Curca din serialul la Bloc a facut declaratii despre cum s-a schimbat viata lui dupa ce s-a retras de la TV si a ales calea religiei. Acesta a vorbit despre.

Cele mai mari nume din domeniul securitatii cibernetice se reunesc la Tel Aviv, in cadrul Cyber Week 2019

Ajuns la a noua editie, evenimentul dedicat securitatii cibernetice se desfasoara la Universitatea din Tel Aviv, si reuneste peste 8000 de participanti din 80 de tari.

Enigmele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat. Tezaurul de la Pietroasele,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )