Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jack Ma, cofondatorul celui mai mare retailer online din China, a demisionat la implinirea varstei de 55 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Jack Ma, cofondatorul celui mai mare retailer online din China, a demisionat la implinirea varstei de 55 de ani

Jack Ma, carismaticul cofondator al Alibaba Group Holding Ltd, cel mai mare retailer online din China, a demisionat din functia de presedinte marti, in ziua in care a implinit 55 de ani, intr-un moment in care industria sa este afectata de razboiul. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare tragedie navala din Romania. Cum s-a produs scufundarea navei Mogosoaia: Erau cadavre agatate de ancore

Nava Mogosoaia, construita in anul 1975, facea curse regulate intre Galati si Grindu, o localitate din judetul Tulcea aflata pe Cotu Pisicii. Vasul a plecat la ora 8. 10 minute, pe ceata. Mogosoaia era plina.

VIDEO Dancila, elevilor dintr-o comuna din Hunedoara: Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi care sa ajunga la facultate

Viorica Dancila le-a spus elevilor scolii din comuna Santamaria Orlea, judetul Hunedoara, unde a participat luni la ceremonia de deschidere a anului scolar, ca vrea sa ajunga la facultate si sa faca performanta cat mai multi dintre ei. Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate, a afirmat Dancila.

Cel mai mare producator european de electrocasnice anunta concedieri masive

Electrolux, cel mai mare producator european de electrocasnice, va renunta la aproape 1. 700 de angajati din Ungaria pentru a-si reduce cheltuielile, pe fondul dificultatilor provocate de majorarea preturilor la ma.

Vlad Chiriches, cel mai mare salariu la Sassuolo!

Fundasul Vlad Chiriches, recent imprumutat de Sassuolo de la Napoli, are cel mai mare salariu din lotul echipei din Reggio Emilia.

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana

Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana, cu temperat.

Cum a ajuns o ruina cea mai mare ferma de seminte de legume si flori din Europa de est. Costul urias pentru salvarea celebrului domeniu

Cea mai mare ferma producatoare de seminte de legume si flori din Europa de Rasarit se gasea in anul 1947 in Baragan. Ferma-model din Perieti, judetul Ialomita, se afla astazi intr-o stare jalnica, o ruina in inima Baraganului.

Cum s-a produs scufundarea navei Mogosoaia, cea mai mare tragedie navala din Romania: Erau cadavre agatate de ancore

In dimineata zilei de 10 septembrie 1989, pe o ceata cumplita, pasagerul Mogosoaia a fost lovit de impingatorul bulgaresc Petar Karamincev si apoi s-a scufundat. Nici dupa 30 de ani nu se cunoaste numarul exact al victimelor.

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

incepe Festivalul National de Comedie de la Galati. Programul complet al celui mai asteptat moment al stagiunii

Evenimentul are loc in perioada 4-13 octombrie 2019 si este organizat de Teatrul Dramatic Fani Tardini Galati, in parteneriat cu Primaria Municipiului Galati si Uniunea Teatrala din Romania UNITER).

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, vazuta de pe Dealul Liliecilor. Privelistea celui mai spectaculos loc de pe A1

De aproape o luna a fost inaugurat Lotul 4 al Autostrazii Lugoj Deva, iar cea mai spectaculoasa portiune a acestuia este Dealul Liliecilor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )