Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romania, tara copiilor DISPARUTI: O minora de 16 ani din Sectorul 3, de negasit (VIDEO)

B1 B1,
Romania, tara copiilor DISPARUTI: O minora de 16 ani din Sectorul 3, de negasit (VIDEO)

Romania continua sa se confrunte cu un adevarat val de disparitii. inca o adolescenta a disparut, de mai bine de 24 de ore, din Capitala. Politistii si familia o cauta. continuă pe B1

Neamt: Minora de 16 ani, disparuta de 4 zile din centrul unde era institutionalizata

O minora in varsta de 16 ani, institutionalizata in Complexul de servicii Ion Creanga din Piatra-Neamt, a disparut de pe data de 27 iulie, potrivit unei sesizari facuta la IPJ Neamt de reprezentantul centrului, transmite Agerpres.

Adolescenta de 16 ani disparuta de acasa in urma cu aproape o saptamana, gasita de politisti

O adolescenta in varsta de 16 ani, care a plecat in urma cu aproape o saptamana de la domiciliu, a fost gasita de politisti, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie IJP) Vrancea. Potrivit.

Pustiul de 16 ani care a castigat 3 milioane de dolari din Fortnite

Pe 28 iulie 2019 s-a incheiat Cupa Mondiala de Fortnite pe care au vazut-o peste 2 milioane de oameni. Un pusti de 16 ani a cistigat marele premiu de 3 milioane de dolari. Este evident pentru.

Un tanar de 20 de ani din Giurgiu a agresat mai multe persoane intr-o benzinarie. Autoritatile au intervenit de urgenta

Uun tanar de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ca urmare a unei manifestari agresive fata de mai multe persoane aflate intr-o benzinarie din municipiul Giurgiu. in data de 28. 2019, in.

O fata de 13 ani din Valcea a fugit in munti cu iubitul mamei

O fata de 13 ani din Valcea s-a indragostit de iubitul mamei. Femeia i-a gasit in pat si a anuntat autoritatile. Copila a ajuns la Protectia Copilului, iar barbatul de 39 de ani, care a fost acuzat de.

in 2005, uciderea Larisei, fetita de 8 ani din Iasi, a revoltat societatea. Asasinul a fost eliberat dupa 8 ani, printr-o modificare a Codului penal

In 2005, societatea romaneasca avea sa fie socata de uciderea Larisei - o fetita de 8 ani din Iasi. Ea a fost violata, sugrumata, iar trupul i-a fost infasurat intr-un covor si ascuns la subsolul blocului, cadavrul fiind gasit dupa cateva luni, in tomberonul de langa blocul in care locuia copila. Cel care a ucis-o avea 17 ani si era prietenul fratelui fetitei. El a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, iar acum este liber, fiind eliberat in noiembrie 2014, dupa ce a executat 8 ani de inchisoare, in baza unei modificari a Codului penal. in timpul procesului, tatal Larisei s-a spanzurat. De asemenea, un taximetrist suspectat in dosar s-a sinucis in curtea Spitalului Socola.

Locul in care a fost gasita Alecsandra, adolescenta de 15 ani, din Iasi, data disparuta luni

Adolescenta de 15 ani, din comuna Holboca, judetul Iasi, care a disparut luni de acasa,a fost gasita in judetul Dambovita, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie.

Un copil de 10 ani din Floresti a sunat la 112 si a spus ca a fost rapit si bagat intr-o duba. Autoritatile au intervenit in forta si au aflat adevarul

Un baietel in varsta de 10 ani, din Floresti, a sunat la 112 spunand ca a fost rapit de pe strada de mai multe persoane, aflandu-se intr-o duba, dupa care apelul s-a intrerupt. Apelantul a refuzat sa.

Baiatul de 13 ani din Tecuci a sunat la 112 si le-a spus politistilor ca a fost rapit de un taximetrist. A urmat o operatiune ampla ca sa nu se repete situatia din Caracal. Copilul a fost gasit in viata

Baiatul de 13 ani din Tecuci a sunat la 112 si a anuntat ca a fost rapit de un taximestrist. A urmat o ampla operatiune de teama ca povestea din Caracal sa nu se repete. Doar ca totul s-a dovedit a fi o alar.

Tanarul de 19 ani a intrat in casa adolescentei de 16 ani si a luat-o cu forta. Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile

Un tanar de 19 ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, duminica, dupa ce a patruns in locuinta parintilor unei adolescente de 16 ani prin spargerea unui geam, i-a lovit pe fratii acesteia si, prin.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )