Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un tanar de 20 de ani din Giurgiu a agresat mai multe persoane intr-o benzinarie. Autoritatile au intervenit de urgenta

Antena3 Antena3,
Un tanar de 20 de ani din Giurgiu a agresat mai multe persoane intr-o benzinarie. Autoritatile au intervenit de urgenta

Uun tanar de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ca urmare a unei manifestari agresive fata de mai multe persoane aflate intr-o benzinarie din municipiul Giurgiu. in data de 28. 2019, in. continuă pe Antena3

Tanar retinut dupa ce a agresat mai multe persoane si a amenintat o vanzatoare intr-o benzinarie, in Giurgiu

Un cetatean bulgar de 20 de ani a fost retinut dupa ce a distrus mai multe sticle de bauturi alcoolice, a sustras 480 de lei din casa de marcat, a agresat mai mult persoane si a amenintat o vanzatoare,.

Un tanar de 20 de ani a agresat mai multe persoane intr-o benzinarie din Giurgiu. Autoritatile au intervenit de urgenta

Uun tanar de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ca urmare a unei manifestari agresive fata de mai multe persoane aflate intr-o benzinarie din municipiul Giurgiu. in data de 28. 2019, in.

Bulgar retinut dupa ce a agresat mai multe persoane si a amenintat o vanzatoare

Un cetatean bulgar de 20 de ani a fost retinut dupa ce a distrus mai multe sticle de bauturi alcooli.

Caz HALUCINANT intr-o benzinarie din Giurgiu! Un tanar a agresat mai multe persoane. Autoritatile au intervenit DE URGENTA

Un tanar, in varsta de 20 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a agresat mai multe persoane aflate intr-o benzinarie din municipiul Giurgiu. Mai precis, in data de 28. 2019, in jurul.

in 2005, uciderea Larisei, fetita de 8 ani din Iasi, a revoltat societatea. Asasinul a fost eliberat dupa 8 ani, printr-o modificare a Codului penal

In 2005, societatea romaneasca avea sa fie socata de uciderea Larisei - o fetita de 8 ani din Iasi. Ea a fost violata, sugrumata, iar trupul i-a fost infasurat intr-un covor si ascuns la subsolul blocului, cadavrul fiind gasit dupa cateva luni, in tomberonul de langa blocul in care locuia copila. Cel care a ucis-o avea 17 ani si era prietenul fratelui fetitei. El a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, iar acum este liber, fiind eliberat in noiembrie 2014, dupa ce a executat 8 ani de inchisoare, in baza unei modificari a Codului penal. in timpul procesului, tatal Larisei s-a spanzurat. De asemenea, un taximetrist suspectat in dosar s-a sinucis in curtea Spitalului Socola.

Atentionare de Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila pana la 10. 30 in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu.

Un tanar de 25 de ani din Bucuresti si-a omorat sora vitrega. I-a infasurat cadavrul intr-un sac si l-a aruncat in camioneta unor muncitori. Ce le-a spus ucigasul anchetatorilor

Inca o crima socanta s-a petrecut in apropiere de Capitala. Un tanar de 25 de ani si-a ucis sora vitrega, mai mare cu 13 ani. Apoi i-a infasurat cadavrul intr-un cearceaf si l-a aruncat in camioneta.

Protestatarii din Hong Kong blocheaza mai multe trenuri

Sute de protestatari din Hong Kong au blocat mai multe trenuri, marti dimineata, la ora de varf, provocand haos pentru navetisti, informeaza Reuters.

Alerta meteo! Averse si descarcari electrice in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele.

MAE atentioneaza asupra riscului ridicat de incendii de vegetatie in mai multe zone din Grecia

Ministerul de Externe ii atentioneaza pe romanii care se afla sau care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia, ca in mai multe regiuni ale tarii autoritatile locale au emis, incepand de luni, o avertizare cu privire la un risc ridicat de incendiu de vegetatie, grad 4 din 5, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )