Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania violata - japca de la capu podului

Adevărul Adevărul,
Romania violata - japca de la capu podului

Tocmai din cauza unor astfel de situatii m-am ferit sa comentez pe subiectul violatorilor vasluieni. Cazul mi s-a parut relativ subtire si exacerbat mai mult de presa in contextul in care romanii sunt practic violati zi de zi in drepturi, asteptari si, dupa cum se vede, sansa unui viitor macar decent daca nu chiar prosper si respectabilin aceasta tara. continuă pe Adevărul

Hackerii ti-ar putea fura identitatea din cauza unei setari Facebook, dar exista o rezolvare

Cand vine vorba de intimitatea datelor in online, nu am putea spune ca Facebook este cel mai sigur loc in care sa-ti lasi datele. Compania a avut numeroase probleme din cauza faptului ca a incalcat, de cateva ori, intimitatea utilizatorilor, dar acum hackerii sunt cei care s-ar putea folosi de retea pentru a-ti fura identitatea. [] Hackerii ti-ar putea fura identitatea din cauza unei setari Facebook, dar exista o rezolvare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Suveniruri cu operele lui Constantin Brancusi, retrase de la comercializare din cauza inscriptionarii gresite

Mai multe suveniruri cu operele lui Constantin Brancusi au fost retrase de la comercializare din cauza inscriptionarii gresite. La finele saptamanii trecute obiectele promotionale au facut valva, constituind.

Dubai: Un tata si-a lasat fiica sa moara pentru ca nu voia sa fie atinsa de salvamari din cauza ca o vor dezonora

Un tata si-a lasat fiica sa moara din cauza ca nu voia sa fie atinsa de salvari, temandu-se ca va fi dezonorata. Un tata asiatic si-a luat familia si a mers la plaja. Copiii au inceput sa inoate pana.

Buzau: Un incendiu a izbucnit la subsolul unui hotel din cauza suprasolicitarii unui transformator (VIDEO)

Flacari inalte de cativa metri au izbucnit la subsolul unui hotel aflat in centrul orasului Buzau, dupa ce un transformator a luat foc din cauza suprasolicitarii, informeaza B1 TV. La sursa erau conectate.

Venezuela: Din cauza lipsei de medicamente, pacientilor li se recomanda medicamente pentru animale

Din cauza penuriei de medicamente, pacientilor din Venezuela li se recomanda medicamente pentru animale. Lipsurile afecteaza aproximativ 70 la suta dintre medicamentele din nomenclatorul venezuelean, informeaza.

Cozi de un kilometru la vama Giurgiu-Ruse, din cauza lucrarilor de reabilitare la podul peste Dunare (VIDEO)

Cozi de masini de un kilometru la vama Giurgiu-Ruse. Nervii soferilor sunt intinsi la maximum din cauza lucrarilor de reabilitare la podul peste Dunare. in plus, la punctul de frontiera bulgar, autoritatile au.

Circa 2 400 de persoane au fost evacuate in sud-vestul Spaniei din cauza unui incendiu de padure

Aproximativ 2 400 de persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu de padure care a izbucnit in zona muntilor Sierra de Gata din Spania, informeaza Reuters. Incendiul a distrus deja 6 500 de hectare de padure.

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto, din cauza unor probleme la piciorul drept: Simona Halep, cap de serie numarul doi la acest turneu

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 2 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto din cauza unor probleme la piciorul drept, informeaza wtatennis. com. La competitia care va incepe luni.

Wall Street inchide in scadere din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in scadere din cauza cifrelor slabe privind ocuparea fortei de munca din SUA: Dow Jones a pierdut 0,27%, iar Nasdaq cu 0,26%.

Concediu distrus din cauza unui generator de curent vechi de 30 de ani: Proprietarul hotelului spune ca se incearca scoaterea lui din afaceri

Un generator de curent montat de patronul unui complex hotelier, in statiunea Mamaia a devenit inamicul numarul 1 pentru turistii care se plang ca le-a fost stricat concediul din cauza zgomotului infernal se aude.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )