Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romanii cheltuie, in medie, 135 de euro pentru o vacanta, cel mai putin din UE

România Liberă România Liberă,
Romanii cheltuie, in medie, 135 de euro pentru o vacanta, cel mai putin din UE

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul. continuă pe România Liberă

Eurostat: Romanii cheltuie, in medie, 135 de euro pentru o vacanta, cel mai putin din UE

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul 2017, pe ultimul loc in acest clasament fiind rezidentii din Romania, cu o medie de 135 de euro alocati pentru o vacanta, arata datele publicate marti de Eurostat .

EUROSTAT: Romanii cheltuie, pentru o vacanta, cel mai putin din Uniunea Europeana

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul 2017, pe ultimul loc in acest clasament fiind rezidentii din Romania, cu o medie de 135 de euro alocati pentru o vacanta, arata datele publicate marti de Eurostat.

363 de milioane de euro pentru construirea podului peste Dunare in Braila

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila. Proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pe.

FEDR investeste 363,3 milioane euro pentru construirea podului peste Dunare la Braila

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat luni Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei.

Investitie de 363,3 milioane euro pentru construirea unui pod peste Dunare

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat, luni, Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei, informeaza news. ro.

Primaria Sectorului 4 - licitatie de 136 milioane euro pentru amenajarea domeniului public

Primaria Sectorului 4 a lansat o licitatie de 643,7 milioane lei 136 milioane euro) pentru amenajarea domeniului public de pe raza sectorului, informeaza news. ro.

OBIECTIVE TURISTICE RESTAURATE DIN BANI EUROPENI 8 milioane de euro, pentru dezvoltarea turismului din Rupea

Punerea in valoare a monumentelor istorice reprezinta una dintre provocarile administratiilor publice locale si judetene din tara noastra, pentru ca obiectivele respective pot constitui principalele puncte de atractie pentru turistii straini si romani. Numai ca restaurarea vestigiilor necesita foarte multi bani, care nu se afla in bugetele comunitatilor locale si nici in cel national. Singura solutie viabila o reprezinta finantarea europeana, prin intermediul careia mai multe administratii locale din Transilvania au reusit sa isi introduca monumentele in diferite minicircuite istorice destinate vizitatorilor din tara si de peste hotare.

Digi 24: Obliga o fata sa se prostitueze ca sa aiba cate 1000 de euro pentru pacanele. intr-o dimineata, norocul l-a parasit

Un barbat obliga o tanara sa se prostitueze in apartamente inchiriate in regim hotelier din Bacau si Tecuci si sa ii dea saptamanal suma de 1. 000 de euro, bani pe care ii juca la jocuri de noroc. Individul a fost arestat preventiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )