Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romanii cheltuie in strainatate mai mult decat incaseaza Romania din turism. Bucuresti, singura capitala europeana fara strategie pentru atragerea strainilor

Adevărul Adevărul,
Romanii cheltuie in strainatate mai mult decat incaseaza Romania din turism. Bucuresti, singura capitala europeana fara strategie pentru atragerea strainilor

Romania se afla pe locul 68 in lume la competitivitatea in turism, iar in ultimul an acest domeniu si-a inrautatit de doua ori si jumatate soldul negativ. Asta pentru ca in timp ce Romania inregistreaza incasari din turism de 2,24 miliarde de euro, romanii cheltuie in strainatate pentru servicii de turism de 3,12 miliarde de euro, arata think-tank-ul INACO - Initiativa pentru Competitivitate. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu, declaratii despre diferenta dintre Kovesi si Iohannis. Motivul pentru care sefa DNA castiga mai mult decat presedintele

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, castiga mai mult decat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, motivul fiind ca ea are sporuri. Daca va aparea.

Trump:NATO este fantastica, dar ajuta mai mult Europa decat ne ajuta pe noi

Alianta Nord-Atlantica ii ajuta mai mult pe europeni decat pe americani, a afirmat vineri presedintele SUA, Donald Trump, in cursul unei conferinte de presa comune cu sefa executivului de la Berlin, Angela Merkel, aflata in vizita la Washington.

Cresterea ROBOR - mai devastatoare decat aprecierea CHF

Cresterea indicelui ROBOR se va dovedi mult mai devastatoare decat a fost aprecierea francului elvetian CHF), considera, la unison, clientii imprumutati in CHF, care, dupa ce au incasat riscul valutar, urmeaza sa se lupte cu majorarea dobanzilor. Cativa dintre acestia ne-au impartasit din experientele si temerile pe care le au, acestea fiind redate mai jos, in integralitatea lor.

Trump afirma ca NATO ajuta mai mult Europa dect SUA

NATO ii ajuta mai mult pe europeni decat pe americani, a afirmat vineri Donald Trump in cursul unei conferinte de presa, organizata in comun cu cancelarul german, Angela Merkel, aflata in vizita la Washington, transmiteAgerpres, care citeaza AFP.

Misterul Idolului din Shigir, sculptura in lemn de doua ori mai veche decat piramidele egiptene, gasita in Siberia

La sfarsitul ultimei Ere Glaciare, pe vremea cand mamutii inca existau, un grup de oameni din Siberia a doborat un copac si i-au sculptat trunchiul dandu-i o forma umanoida. La ce era folosit acest obiect ramane in continuare un mister, dar un studiu a aratat ca idolul de lemn este de doua ori mai vechi decat piramidele egiptene de la Giza, scrie iflscience. com.

Vizita Angelei Merkel la Casa Alba ceva mai mult dect curtoazii la nivel nalt?

Cancelarul german a plecat vineri, in vizita sa la Trump, cu o sarcina dificila si intr-un moment in care relatiile dintre Europa si SUA se tensioneaza pe cateva teme: taxele vamale pe aluminiu si otel, gazul rusesc din Nord Stream 2, cheltuielile mai mari pentru aparare, conflictul sirian si acordul nuclear cu Iranul. E un moment in care se impune si o clarificare, daca SUA vor, in continuare, sa confiste pozitia de lider mondial, sau lasa loc si altor premianti? intr-o vizita de doua ore si jumatate nu s-a putut epuiza totul, dar se spera intr-o scanteie de consens, daca pe Trump l-ar fi interesat si altceva, decat ideile lui Trump.

Tariceanu spune ca nu a luat o decizie privind candidatura la prezidentiale: Vom decide in coalitie, mai important decat candidatul e sa marcam o ruptura completa si sa vedem ce rol are presedintele

Liderul ALDE, Cain Popescu Tariceanu, a declarat, sambata seara, la Romania TV, ca nu a decis inca daca va candida la alegerile prezidentiale din 2019 si ca aceasta decizie va fi luata in coalitie la un moment pe care il va considera oportun, dar mai important este mesajul candidaturii, care trebuie sa sublinieze ruptura de actualul stil prezidential si de statul paralel.

Simona Halep recunoaste: Coco Vandeweghe a jucat mai bine decat mine

Simona Halep a declarat, vineri, dupa ce a fost eliminata in sferturi la Stuttgart, de Coco Vandeweghe, ca americanca s-a impus deoarece a jucat mai bine si a fost puternica pe tot parcursul.

Cu un singur barbat se poate repopula intreaga planeta, mai repede decat iti imaginezi. Iata de cat timp e nevoie

Credeai ca te cunosti atat de bine incat secretele corpului tau, pur si simplu, nu mai exista pentru tine? Ei bine, vei fi surprins sa afli cat de putine lucruri cunosti, de fapt, despre propria ta persoana. Citeste.

Soferii vor plati mai mult pentru carburanti in aceasta vara

Titeiul a ajuns zilele acestea la pretul de 75 de dolari/baril, cel mai inalt nivel din ultimii patru ani, astfel ca pretul carburantilor va fi mai scump in aceasta vara, iar analistii estimeaza ca acest.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )