Libnet.ro
UNICEF

19:15

Romanii cheltuiesc cel mai putin pentru un sejur. Care sunt cei mai cheltuitori europeni in vacanta

Hotnews Hotnews,
 Romanii cheltuiesc cel mai putin pentru un sejur. Care sunt cei mai cheltuitori europeni in vacanta

Cetatenii statelor din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru o vacanta, iar romanii se afla pe ultimul loc in acest clasament, cu o medie de 135 de euro alocati pentru un sejur, potrivit datelor publicate marti de Eurostat. continuă pe Hotnews

EUROSTAT: Romanii cheltuie, pentru o vacanta, cel mai putin din Uniunea Europeana

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul 2017, pe ultimul loc in acest clasament fiind rezidentii din Romania, cu o medie de 135 de euro alocati pentru o vacanta, arata datele publicate marti de Eurostat.

Romanii cheltuie, in medie, 135 de euro pentru o vacanta, cel mai putin din UE

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul.

Eurostat: Romanii cheltuie, in medie, 135 de euro pentru o vacanta, cel mai putin din UE

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul 2017, pe ultimul loc in acest clasament fiind rezidentii din Romania, cu o medie de 135 de euro alocati pentru o vacanta, arata datele publicate marti de Eurostat .

Eurostat Romania cheltuie cel mai putin din UE pe cercetare si dezvoltare

Romania aloca cele mai mici resurse din Uniunea Europeana pentru finantarea sectorului cercetare-dezvoltare, arata o statistica Eurostat.

Veste proasta pentru Simona Halep. Scenariul cel mai pesimist, dupa eliminarea de la US Open

Simona Halep a mai primit o veste proasta, dupa eliminarea de la US Open. Sportiva noastra poate fi depasita in clasamentul WTA de Elina Svitolina, care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New York. Scenariul cel mai pesimist pentru Halep este sa ajunga pe locul 6 la finalul competitiei din Statele .

CUTREMUR, in ROMANIA, in urma cu PUTIN TIMP! Este cel mai PUTERNIC SEISM de la inceputul anului

Pamantul s-a cutremurat in urma cu putin timp. Seismul a avut magnitudinea de 4,5 pe Richter, in zona Vrancea! Este cel mai puternic seism inregistrat de la inceputul anului, conform INFP. Cutremurul s-a.

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, .

Cutremur de 4,5 grade in judetul Buzau. Este cel mai puternic seism din acest an

Un seism cu magnitudinea de 4,5 s-a produs marti, la ora 14. 55, in judetul Buzau. Este cel mai puternic cutremur inregistrat in acest an in Romania. 20 Pana la aceasta ora, nu s-au inregistrat apeluri pe 112 sau alte informatii privind posibile pagube, in urma cutremurului, transmite Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. De asemenea, ISU Bucuresti Ilfov a anuntat ca efectueaza o verificare a integritatii cladirilor din zona Centrului Istoric din Capitala.

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului

Cristiano Ronaldo, de la Juventus Torino, a castigat premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului .

Andrei Hutuleac, cel mai bun actor al anului 2019: Mama si-a dorit sa devin medic. Nu am alergat niciodata dupa premii

Actorul Andrei Hutuleac, noua revelatie a teatrului romanesc, a primit in anul 2019 premiul UNITER, trofeul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal. Tanarul actor a marturisit ca in meseria de actor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )