Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul Penal este un eveniment revoltator

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Codul Penal este un eveniment revoltator

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca adoptarea modificarilor la Codul Penal este un eveniment revoltator si a anuntat ca va contesta la CCR Codul Penal si Codul de procedura penala. Presedintele a mai spus ca ce se intampla in aceste zile este dictatura majoritatii si e profund daunatoare democratiei, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia lui Liviu Dragnea, intrebat daca Codul Penal ii este dedicat: M-am saturat

Intrebat daca Codul Penal ii este dedicat chiar lui insusi, Liviu Dragnea a spus clar ca nu, ca este dedicat justitiabililor din Romania. Nu, este un Cod Penal dedicat justitiabililor din Romania.

Dragnea spune ca are o framntare mult mai mare dect Codul Penal: legea offshore. Ce ne intereseaza foarte mult este ca nu toata cantitatea de gaze sa plece din Romnia. Asa ceva este inacceptabil

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca framantarea mult mai mare decat Codul penal este pentru el adoptarea legii offshore-ului, sustinand ca interesul este ca nu toata cantitatea de gaze etrase din Marea Neagra sa plece din Romania. El a adaugat ca trebuie gasit un echilibru intre interesul Romaniei si cel al companiilor.

Parchetul General va cere sesizarea CCR privind Codul penal. Lazar: Va fi greu sa lucram cu instrumente juridice mai vechi

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, miercuri, dupa adoptarea proiectului privind Codul penal in Camera Deputatilor, ca Ministerul Public va analiza modificarile, va identifica ceea ce considera ca este neconstitutional si va sesiza institutiile care au competenta de a sesiza Curtea Constitutionala.

Romanii contesta in strada adoptarea modificarilor la Codul Penal: Proteste in marile orase ale tarii

Romanii au iesit in strada, miercuri seara, in marile orase ale tarii pentru a protesta fata de adoptarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal. in Piata Unirii din Cluj Napoca s-au adunat.

Protest neobisnuit la Brasov: Cum si-au exprimat oamenii nemultumirea fata de adoptarea modificarilor la Codul Penal(VIDEO)

Romanii au iesit din nou in strada, miercuri seara, in semn de protest fata de adoptarea, in Parlament, a modificarilor la Codul Penal. La Brasov a avut loc un protest mai putin obisnuit, cateva.

Tudor Chirila, despre adoptarea modificarilor la Codul Penal: De astazi, suntem Republica infractorilor. Vei putea face ceva in tara asta doar daca vei intra intr-o colaborare cu mafia (VIDEO)

Tudor Chirila a avut, miercuri, o reactie pe Facebook, in urma adoptarii in Parlament a modificarilor la Codul Penal. Artistul sustine ca incepand de acum, Romania se transforma intr-o Republica a.

Comisia Europeana, AVERTISMENT pentru Romania, dupa adoptarea modificarilor la Codul Penal: Nu vom ezita sa luam masurile necesare

Comisia Europeana reactioneaza dupa ce Parlamentul a adoptat modificarile la Codul Penal. reprezentantii Executivului eruopean au transmis, miercuri, ca urmaresc cu preocupare evolutiile din Romania si ca.

Comisia Iordache, raport favorabil pe modificarile la Codul Penal: Proiectul, trimis la votul final dupa o sedinta-fulger

Comisia speciala pentru legile justitiei a adoptat, marti, modificarile la Codul Penal, intr-o sedinta-fulger care a fost convocata la doua ore dupa ce Senatul a adoptat legea, ca prima camera.

Comisia Iordache a decis: Articolul din Codul penal privind neglijenta in serviciu a fost abrogat

Comisia speciala pentru Legile Justitiei, condusa de social-democratul Florin Iordache a abrogat, luni, articolul 298 din Codul penal privind neglijenta in serviciu, informeaza Agerpres. Decizia a fost.

DOCUMENT Cine a ajutat PSD si ALDE sa treaca la vot Codul Penal: 9 deputati de la minoritati si unul de la PMP

Noua deputati ai minoritatilor nationale si unul de la PMP au ajutat PSD+ALDE sa faca majoritatea necesara pentru adoptarea modificarilor Codului penal. Codul penal a fost ADOPTAT - vot la limita / USR: De astazi Romania nu mai este stat de drept, este stat de Dragnea / PNL: Acesta a fost adevaratul program de guvernare al PSD.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )