Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romanii din Italia ajung in carantina la Techirghiol. Al patrulea avion, de la Venetia, va sosi in aceasta seara

Adevărul Adevărul,
Romanii din Italia ajung in carantina la Techirghiol. Al patrulea avion, de la Venetia, va sosi in aceasta seara

Prefectul judetului Constanta a anuntat ca marti, 24 martie, pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu va ateriza un nou avion cu romani adusi din Italia. continuă pe Adevărul

Primarii de pe litoral, despre romanii adusi din Italia in carantina la malul marii: Pe noi nu ne intreaba nimeni?

Hoteluri din Mamaia, Eforie, Jupiter sunt pe lista autoritatilor pentru locuri de carantina a romanilor adusi din Italia. Si la Sanatoriul Balnear din Techirghiol vor fi cazate in regim de carantina aceste persoane.

Al treilea avion cu romani din Italia va ateriza la Constanta. Toti vor fi dusi in carantina la Techirghiol

Este al treilea avion cu romani repatriati din Italia care aterizeaza la Constanta. Pana acum, toti oamenii au fost bagati in carantina in hoteluri din Mamaia.

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirusului mai are Spitalul Clinic de Boli Infectioase. Marti, un al patrulea avion din Italia va ateriza la Constanta

Prefectul Constantei, George Niculescu, spune ca romanii repatriati din Italia nu vor fi testati din stocul de la Spitalul de Boli Infectioase Constanta.

CORONAVIRUS. Al patrulea avion cu romani repatriati din Italia aterizeaza pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu

Prefectul judetului Constanta, George Niculescu,a anuntat ca al patrulea avion cu romani din Italia va ateria marti seara pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu. Acestia vor fi dusi, sub.

Carantina pe litoral. Locurile unde vor fi izolati romanii veniti din Italia

Romanii veniti din Italia vor fi cazati, in regim de carantina, in hotelurile de pe litoral. Sute de oameni vor sta aici pana vor fi considerati nepurtatori ai coronavirusului.

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge luni seara in Constanta

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge in aceasta seara pe teritoriul Romaniei.

Presedintele CJ Constanta sustine ca aproximativ 1500 de romani adusi din Italia vor fi carantinati la Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, sustine ca aproximativ 1. 500 de romani vor fi adusi din Italia pentru a fi plasati in carantina la Constanta si crede ca acest gest este unul de iresponsabilitate maxima, atat pentru cei adusi din Italia, cat si pentru locuitorii judetului.

Ministerul Afacerilor Externe: Revin in tara 184 cetateni romani din Italia

Autoritatile romane anunta revenirea in taraa 184 de conationali, din Italia. Acestia vor fi adusi cu un avion apartinand unui operator privat. in continuarea demersurilor comune ale.

Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia. Zici ca sunt desprinse din filmele de groaza

Italia se confrunta cu pandemia de COVID-19 si cu un numar de peste 5476 de decese. Numarul deceselor din cauza pandemiei coronavirusului a continuat duminica sa creeasca in Europa, Italia anuntand 651 de morti intr-o singura zi. Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia A fost o crestere cu 13,5%, dar s-a inregistrat o scadere de .

Marturia unui asistent medical din Italia. Cum se comporta pacientii din spitale

In acest moment toaa Italia este rapusa de coronavirus cu peste 600 de morti in ultimele 24 de ore iar, din pacate, numarul total de decese a ajuns la 4. in Italia este una dintre cele mai mari comunitati de romani din Europa de Vest si toti se confrunta cu pandemia COVID-19. Marturia unui asistent .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )