Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romanii mananca mai mult peste din import

Antena3 Antena3,
Romanii mananca mai mult peste din import

Romanii nu se dau in vant dupa pestii care cresc in apele noastre. Prefera pestii oceanici, chiar daca sunt congelati. Cel mai vandut este macroul, care este mai ieftin decat carnea de porc si in plus. continuă pe Antena3

Cristiano Ronaldo: Daca un portar valoreaza 75 de milioane, cred ca eu valorez de trei sau patru ori mai mult

Transferurile din fotbal au ajuns la un nivel ametitor in ultimele sezoane, iar Cristiano Ronaldo nu este de acord cu acest lucru. Atacantul portughez considera ca prea usor se arunca cu banii pe unii jucatori care nu au demonstrat aproape nimic. Daca un portar valoreaza 75 de milioane, cred ca eu valorez de trei sau patru ori mai mult, este de parere Ronaldo.

Digi24: Misterul lacului cu schelete din Himalaya se adanceste si mai mult

Lacul Roopkund, din nordul Indiei, ii intriga pe arheologi de ani de zile. Cercetatorii au descoperit sute de schelete umane in acest ochi de apa din muntii Himalaya. Pana de curand, oamenii de stiinta credeau ca este vorba despre ramasitele unor persoane care au decedat in timpul unui singur eveniment. Numai ca un studiu recent a dat peste cap aceasta teorie, iar misterul se adanceste si mai mult, scrie The New York Times.

Ce salariu va avea Laura Codruta Kovesi, daca va ajunge procuror-sef european. Va lua de cateva ori mai mult decat la DNA

Care este salariul brut pe care l-ar putea avea Laura Codruta Kovesi, daca va pune in sfarsit mana pe titulatura de procuror-sef? Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie ar putea avea o indemnizatie de cateva ori mai mare decat in cazul postului precedent ocupat. Ce salariu ar putea avea Kovesi, daca va ajunge procuror-sef? Laura .

Huawei va cheltui mai mult cu productia de echipamente

Grupul chinez Huawei va cheltui mai mult cu productia de echipamente, pentru a asigura continuitatea livrarilor, va elimina posturile redundante si managerii ineficienti, pe fondul restrictiilor impuse de Statele Unite exporturilor sale, a anuntat fondatorul Ren Zhengfei, citat de Reuters.

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top .

Misterul celei mai bizare morti din Romania, pe cale de a se elucida. Ce au gasit anchetatorii in calculatorul victimei

Misterul celei mai bizare morti din Romania estepe cale de a se elucida. Anchetatorii au reusit sa gaseasca detalii incredibile in calculatorul victimei care i-a ajutat sa faca lumina. Pe 11.

ANALIZA: Londra, cea mai vizitata capitala din lume in 2019

Londra, Paris si Amsterdam sunt cele mai vizitate capitale din lume in 2019, in timp ce Bucuresti se afla pe pozitia 61 la nivel mondial si pe 28 in topul capitalelor europene, conform analizei realizate de reprezentantii unei platforme online de cautare pentru calatorii.

Scene infioratoare s-au petrecut pe mai multe strazi din Timisoara. Se auzeau gemete cumplite. Pareau sa vina de nicaieri, cand oamenii au inteles ce se intampla (VIDEO)

Scene infioratoare s-au petrecut pe mai multe strazi din Timisoara. Se auzeau gemete cumplite. Pareau sa vina de nicaieri, cand oamenii au inteles ce se intampla. Desi pe strazi diferite,.

Investitii in aparatura medicala la cel mai mare spital din Braila

Ministerul Sanatatii a alocat anul acesta peste 8 milioane de lei Spitalului Judetean de Urgenta Bra.

Jerome Powell in fata unuia dintre cele mai importante teste din cariera sa

Presedintele Bancii Centrale a SUA Federal Reserve), Jerome Powell, va incerca astazi sa ii convinga pe investitori ca stie cum sa prelungeasca cea mai lunga perioada de expansiune cunoscuta de prima economie mondiala, discursul sau la reuniunea de la Jackson Hole fiind urmarit cu atentie de pietele financiare si de presedintele SUA, Donald Trump, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )