Libnet.ro
UNICEF

09:30

Romanii nerezidenti vor putea calatori in Regatul Unit cu cartea de identitate in primele 9 luni din 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii nerezidenti vor putea calatori in Regatul Unit cu cartea de identitate in primele 9 luni din 2021

Romanii care nu au obtinut statutul de rezident in Regatul Unit si doresc sa mearga in vizita la familie sau prieteni ori in scop turistic vor putea folosi cartea de identitate ca document de calatorie pana la 30 septembrie 2021, data de la care calatoriile in aceasta tara vor fi posibile doar cu pasaportul. continuă pe Ziarul Bursa

Regatul Unit si UE au publicat textul integral al acordului comercial

Regatul Unit si Uniunea Europeana au publicat astazi textul integral al acordului lor comercial istoric cu doar cinci zile inainte ca Regatul Unit sa iasa din unul dintre cele mai importante blocuri comerciale in cea mai semnificativa mutare globala de la pierderea imperiului.

MAE: in cursul zilei de duminica, Regatul Unit va fi afectat de furtuna Bella

Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord ca, potrivit autoritatilor locale, in cursul zilei de duminica teritoriul Regatului Unit va fi afectat de furtuna Bella. Conform prognozelor meteo, sunt asteptate precipitatii si rafale de vant cu viteze de pana la 112 kilometri la ora, transmite News. ro.

Suedia inregistreaza primul caz de contaminare cu varianta britanica a noului coronavirus, un vizitator din Regatul Unit

Varianta britanica a SARS-CoV-2 a fost descopeira in Suedia, unde un calator din Regatul Unit a fost testat pozitiv, au anuntat sambata autoritatile sanitare, relateaza Reuters.

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina care circula in Regatul Unit a fost inregistrat in Suedia

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Regatul Unit a fost detectat in Suedia, au anuntat astazi autoritatile sanitare suedeze.

STS: Cetatenii care fac parte din etapa 3 de vaccinare vor putea sa se inscrie la vaccin fara semnatura electronica

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a transmis capersoanele din etapa 3 de vaccinarepopulatia generala) vor putea sa se inscrie fara safie conditionate de detinerea unei.

Cat timp vor mai putea calatori romanii in Marea Britanie doar cu buletinul

Romanii care nu au obtinut statutul de rezident in Regatul Unit si doresc sa mearga in vizita la familie sau prieteni ori in scop turistic vor putea folosi cartea de identitate ca document de calatorie pana la 30 septembrie 2021, data de la care calatoriile in aceasta tara vor fi posibile doar cu pasaportul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )