Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romanii ar putea plati cele mai mari facturi la intretinere din ultimii 3 ani (VIDEO)

B1 B1,
Romanii ar putea plati cele mai mari facturi la intretinere din ultimii 3 ani (VIDEO)

Pe romani ii asteapta cele mai mari facturi la intretinere din ultimii trei ani. in Bucuresti, in conditiile in care nu s-a scumpit inca caldura, sau s-au scumpit gazele si alte servicii, maxim 10% e cres. continuă pe B1

Teama de a fi otravit, de a se imbolnavi grav sau de deschidere a granitelor, cele mai mari fobii ale lui Ceausescu (VIDEO)

Teama de a fi otravit, de a nu se imbolnavi grav sau pur si simplu de deschidere a granitelor erau cateva dintre fobiile fostului dictator Nicolae Ceausescu. Acesta nu calatorea niciodata fara un oficial al.

Sentinta finala in unul dintre cele mai mari dosare de expropriere din Romania! Miza procesului: 21 de milioane de euro

Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis sentinta finala in doua procese in care milionarul banatean Adrian Luca s-a judecat cu statul pentru despagubiri de peste 21 de milioane de euro. Sentintele, care dau dreptate statului, sunt irevocabile.

Deputatii, mai multi bani de cheltuit in 2015. Unde au fost alocate cele mai mari sume

Deputatii vor avea anul viitor mai multi bani de cheltuit, comparativ cu 2014. Bugetul Camerei Deputatilor in 2015 este cu 3 procente mai mare decat cel de acum. Si daca tot au mai multi bani de cheltuit, dupa.

LISTA celor mai mari despagubiri acordate de Restituirea Proprietatilor: Ginerele presedintelui Basescu, nepotul lui Gigi Becali si Stelu, printre beneficiari

Cele mai mari 30 de despagubiri acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) insumeaza peste 4,6 miliarde de lei circa 1,05 miliarde de euro), printre cei care au primit titluri de depagubire numarandu-se unul dintre ginerii lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, omul de afaceri Gheorghe Stelian zis Stelu, precum si unul dintre nepotii omului de afaceri Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

Cele mai periculoase meserii din Romania. Campionii anchetelor de coruptie

Cele mai periculoase meserii, in Romania, nu mai sunt cele care presupun lucrul la inaltime, cu substante toxice sau in mine. Periculoase, in ziua de azi, sunt cele in care se gestioneaza bani publici sau care implica tentatia mitei. Riscurile sunt enorme pentru un ministru, primar, sef de CJ, parlamentar sau chiar si pentru magistrati. Adevarul va prezinta topul meseriilor periculoase prin prisma DNA.

ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Caras-Severin

Peste 11. 800 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Capitala, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Suceava si Ialomita, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cadouri de Craciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

A venit timpul sa va prezentam acum o lista cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care leputetifacecadou celor mici cu ocazia Craciunului. Craciunul este probabil cea mai frumoasa perioada din tot anul pentruun copil si de aceea este foarte important sa luati cadouri despre care stiti ca il vor face fericit. Dupa ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el si pentru ea, este acum timpul sa va recomandam cateva idei de cadouri pentru cei mici. Celezece gadgeturi [].

ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti

Peste 11. 800 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Capitala, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Suceava si Ialomita.

Traditii de Sarbatori! Top 9 cele mai ciudate obiceiuri de pe intreg globul!

De la busteanul impodobit de locuitorii din Catalunia si pana la Noaptea Ridichiilor Mexic) sau panzele de paianjen aducatoare de noroc, iata care sunt cele mai ciudate traditii de Sarbatori din toata lumea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )