Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai periculoase meserii din Romania. Campionii anchetelor de coruptie

Adevărul Adevărul,
Cele mai periculoase meserii din Romania. Campionii anchetelor de coruptie

Cele mai periculoase meserii, in Romania, nu mai sunt cele care presupun lucrul la inaltime, cu substante toxice sau in mine. Periculoase, in ziua de azi, sunt cele in care se gestioneaza bani publici sau care implica tentatia mitei. Riscurile sunt enorme pentru un ministru, primar, sef de CJ, parlamentar sau chiar si pentru magistrati. Adevarul va prezinta topul meseriilor periculoase prin prisma DNA. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns meseria de demnitar in Romania mai periculoasa decat cea de alpinist utilitar

Cele mai periculoase meserii, in Romania, nu mai sunt cele care presupun lucrul la inaltime, cu substante toxice sau in mine. Periculoase, in ziua de azi, sunt cele in care se gestioneaza bani publici sau care implica tentatia mitei. Riscurile sunt enorme pentru un ministru, primar, sef de CJ, parlamentar sau chiar si pentru magistrati. Adevarul va prezinta topul meseriilor periculoase prin prisma DNA.

Institutul de Film American: Birdman, Boyhood si Unbroken, printre cele mai bune filme din 2014

Institutul de Film American AFI) a anuntat, luni, cele mai bune 11 filme ale anului 2014, printre care se numara Birdman, 12 ani de copilarie/ Boyhood si De neinvins/ Unbroken, transmite Mediafax.

FOTO Cele mai proaste drumuri din sudul judetului Vaslui. Drumuri judetene si comunale, adevarate trasee off-road

Mai multe drumuri judetene si comunale din zona Barladului pot fi incadrate la loc de cinste pe harta celor mai proaste drumuri din Romania. Strazile peticite si lipsa marcajelor ii nemultumeste pe soferi. Sunt kilometri intregi de drumuri care au ramas ca-n epoca de piatra.

FOTO Cele mai urate constructii din Romania. Povestile ciudate ale cladirilor care ne zgarie privirile

Lipsa unor reglementari clare legate de constructia de cladiri a dus la aparitia unor monstruozitati arhitecturale in ultimii ani, pe tot cuprinsul Romaniei.

Cynny - in Iasi se dezvolta un startup cu cele mai mici servere din lume

Despre Romania vorbim atunci cand spunem piata de IT, outsourcing, poate hackeri, dar, de cativa ani si startup. Din ce in ce mai multe firme de IT se formeaza in Romania. Noi am descoperit la Iasi Cynny, un startup romano-italian care foloseste o tehnologie unica in lume si care are planuri mari pentru a fi o forta pe piata.

Craciun si Revelion in Hunedoara: Straja si Parang sunt cele mai atractive statiuni din judet pentru iubitorii de schi

Mii de oameni vor petrece sarbatorile in statiunile montane Straja si Parang din judetul Hunedoara. Cei care se grabesc mai pot face rezervari la pensiunile din cele doua zone turistice, destinate in special amatorilor de schi.

Aplicatii Apple Cele mai bune programe pe care le poti instala pe iPhone si iPad [VIDEO]

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an. Potrivit Apple, cea mai buna aplicatie a fost Elevate, care e un program prin care poti sa-ti imbunatatesti concentrarea, rigoarea matematica si atentia la detalii. Ea functioneaza prin intermediul unor pasi zilnici pe care trebuie sa-i parcurgi. Despre Elevate am vorbit si la emisiunea [].

VIDEO Cele mai bune aplicatii pentru iPhone si iPad din 2014

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an.

Ultimul bilant al OMS privind Ebola: Sierra Leone devine tara cu cele mai multe persoane contaminate

Numarul mortilor cauzate de epidemia de febra hemoragica Ebola in cele mai afectate tari din Africa de Vest se ridica la 6. 331 dintr-un numar total de 17. 800 persoane infectate cu virus, potrivit ultimului bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), redactat pe 6 decembrie si dat publicitatii luni, relateaza Agence France Presse AFP).

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania

Anul acesta, cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania au utilizat o reteta similara pentru succes: umor suprapus pe muzica, in video-uri sugestive.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )