Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii au talent: cea de-a patra semifinala live a inregistrat cele mai mici cifre din acest sezon

Adevărul Adevărul,
Romanii au talent: cea de-a patra semifinala live a inregistrat cele mai mici cifre din acest sezon

Cu o medie nationala de numai 2,1 milioane de telespectatori, cea de-a patra semifinala live Romanii au talent a inregistrat cele mai mici audiente din acest sezon, conform datelor oferite de Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

ROMANII AU TALENT 2015: Ce momente au pregatit concurentii pentru cea de-a patra semifinala

Pentru cea de-a patra semifinala a emisiunii de divertisment Romanii au talent, cei 12 semifinalisti au pregatit numere de canto, muzica instrumentala sau rock, acrobatie, pantomima, dans contemporan sau rezolvarea cubului rubik.

ROMANII AU TALENT 2015: Ce concurenti vor urca pe scena in cea de-a patra semifinala

In cea de-a patra semifinala a emisiunii de divertisment Romanii au talent vor participa concurentii Bogdan Bolohan, Cristina Kiseleff, trupa Casual Band, Elena Carmen Cernea, grupul Speed cubing, Laura Vranceanu, trupa I wanna see the moon, Tony Dumitrescu si Bogdan Fanariu, Ada Cercel, trupa de dans contemporan Imperia, Dan Leicu si Vlad Ciotescu.

ROMANII AU TALENT 2015: Ce artisti vor urca pe scena in cea de-a patra semifinala

La cea de-a patra semifinala Romanii au talent va urca pe scena Ruby, care va canta melodia Nu pune la suflet, alaturi de Whats Up. Melodia ocupa primele locuri in topurile muzicale din Romania.

Romanii au talent, semifinala patru: 12 eroi lupta pentru un loc in finala

Cea de-a patra semifinala live de la Romanii au talent continua cu prezentarea a inca 12 concurenti care aspira la titlul de cel mai talentat roman. Printre cei care vor urca pe scena se numara Cristina Kiseleff, grupul Speed cubing, Laura Vranceanu, dar si trupa rock I wanna see the moon. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Romanii au talent, semifinala patru: alti 12 eroi lupta pentru un loc in finala

Cea de-a patra semifinala live de la Romanii au talent continua cu prezentarea a inca 12 concurenti care aspira la titlul de cel mai talentat roman. Printre cei care vor urca pe scena se numara Cristina Kiseleff, grupul Speed cubing, Laura Vranceanu, dar si trupa rock I wanna see the moon.

ROMANII AU TALENT 2015, a patra semifinala: Trei noi concurenti au ajuns in finala

Bogdan Bolohan, Speed Cubik si Ada Cercel sunt cei trei concurenti care au ajuns in finala emisiunii Romanii au talent dupa cea de-a treia semifinala.

Romanii au talent, semifinala patru: cine sunt cei trei concurenti care au ajuns in finala show-ului de la Pro TV

Dansatorul Bogdan Bolohan, grupul Speedcubing si cantareata de opera Carmen Cernea si-au asigurat un loc in finala Romanii au talent in urma cele de-a patra semifinale live.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )