Libnet.ro
UNICEF

19:15

Romgaz - printre cele mai performante titluri ale bursei locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romgaz - printre cele mai performante titluri ale bursei locale

Marcand un salt de 5,75%, in raport cu moneda euro, actiunile companiei Romgaz SNG), devin printre cele mai performante titluri listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in ultima saptamana. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia - printre cele mai nefericite tari, din cauza inflatiei si a somajului

Grecia se situeaza, anul acesta, in primele cinci cele mai nefericite tari, conform indicelui Bloomberg Misery, care ia in calcul perspectivele de inflatie si somaj pe anul curent.

Presedintele BVB semnaleaza performante remarcabile ale Bursei de Valori Bucuresti

Piata de capital romaneasca a rezistat la cea mai mare corectie a burselor americane din ultimii 10 .

FIFA 2018 si Bitcoin se numara printre cele mai populare subiecte de spam si phishing - raport

Infractorii cibernetici au urmarit evenimentele globale si s-au folosit de subiecte populare precum FIFA 2018 si Bitcoin pentru a pacali utilizatorii si a le fura banii sau informatiile personale, in ultimele 12 luni, arata un raport al Kaspersky Lab. Cea mai populara sursa de spam a fost SUA, urmata de China si Vietnam. Tara cea mai vizata de mesaje spam a fost Germania.

INS confirma: Cele mai rapide cresteri ale deficitului de forta de munca au fost in randul informaticienilor si transportatorilor

Deficitul de forta de munca din industria ITC si cel din transporturi, masurate prin numarul de locuri de munca ramase neocupate, a crescut in trimestrul al patrulea din 2017 cu cea mai mare viteza, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica. La inceputul acestui an, datele oficiale confirmau peste 2000 de joburi vacante in ITC fata de toamna anului trecut) si aproape 4000 in randul transportatorilor.

Principalele asteptari ale IT-istilor de la companii. Salariile mari si programul flexibil sunt printre cele mai importante aspecte, arata un studiu al UBB

Ce asteptari au profesionistii din IT de la angajatorii lor? Aceasta este intrebarea la care a incercat sa raspunda un studiu realizat de Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Raspunsurile IT-istilor nu au fost legate de bani, ci de elemente precum munca in echipa, timpul alocat vietii personale, sau programul de munca flexibil.

Paradisurile turistice din cele mai mici tari ale lumii. Unde se afla statul supranumit imparatia cerului

Fac parte din categoria celor mai mici natiuni de pe pamant, dar, in acelasi timp, sunt binecuvantate cu o multime de frumuseti naturale care iti taie respiratia.

Raspunsul genial al lui Charlie Chaplin cand a fost intrebat care sunt cele mai fidele femei

Artistii sunt considerati printre cei mai spirituali oameni. Au ramas celebre replicile savuroase ale lui Tanase, Caragiale sau Chaplin. Va propunem o selectie de anecdote ale unor actori, compozitori si.

Cele mai rele femei in functie de zodie: scorpiile horoscopului

Care sunt cele mai rele femei in functie de zodie este o intrebare pe care cel mai adesea si-o pun barbatii, dar si femeile sunt interesate sa stie cat de blande sau agresive sunt vazute dupa horoscop. Cele mai.

Cati producatori romani vand prin marketplace-ul eMAG pentru afaceri mici. Cele mai populare categorii de produse

La un an de la momentul lansarii programului eMAG Deschide Romania, dedicat micilor producatori romani, 530 de astfel de afaceri au listat pe platforma eMAG, prin acest program, 120. 000 de produse facute in Romania . Care sunt cele mai cautate categorii si ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele care vor sa vanda prin acest marketplace.

Cele mai elegante aparitii de la BAFTA Awards 2018

Ceremonia de decernare a trofeelor BAFTA a avut loc aseara in Londra. Iata ce vedete cunoscute au participat si cum si-au facut aparitia pe covorul rosu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )