Libnet.ro
UNICEF

12:30

O rugaciune pentru fratii crestini din Orient

Adevărul Adevărul,
O rugaciune pentru fratii crestini din Orient

Pe data de 15 august, moment in care intreaga crestinatate este cuprinsa de taina Adormirii Maicii Domnului, clopotele bisericilor si catedralelor din Franta vor suna, la ora pranzului, in semn de solidaritate cu crestinii persecutati din Orient, pe care Papa Francisc ii numeste pe buna dreptate noii martiri ai zilelor noastre, umiliti, discriminati si omorati din cauza devotamentului lor fata de Evanghelie. continuă pe Adevărul

Codul portocaliu de canicula, prelungit pana vineri pentru 5 judete din vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit pana vineri atentionarea cod portocaliu de canicula valabila pentru cinci judete din vestul tarii. Atentionarea cod galben de caldura persistent si disconfort termic accentuat a fost restransa la anumite regiuni.

Donald Trump, candidat la nominalizarea republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA: Sunt un carcotas si voi continua sa ma plang pana cand voi castiga

Miliardarul Donald Trump, care candideaza la nominalizarea republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA, a declarat, marti, in cadrul unui interviu la CNN, ca se va plange pana cand va castiga. Ma.

ANM: Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului pentru sase judete din Muntenia si Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele Valcea,.

Clipe de cosmar pentru un baietel din China. A privit neputincios cum mama sa moare

Momente de groaza pentru un copil din China, care probabil il vor bantui toata viata. Mama sa a murit chiar sub ochii micutui, fiind strivita de un panou publicitar. ATENTIE! Imagini cu un puternic impact.

Fidel Castro vrea cadou de ziua sa de la SUA: Despagubiri de milioane de dolari pentru embargoul economic din 1962

Fidel Castro cere de ziua sa Statelor Unite multe milioane de dolari ca despagubiri pentru embargoul impus insulei comuniste in 1962, intr-un text publicat de presa locala joi, relateaza Le Monde, citat de.

Armistitiu de 48 de ore in Siria, pentru trei localitati din provincia Idleb

Grupari rebele si forte proguvernamentale au convenit asupra unui armistitiu de 48 de ore in trei localitati din Siria, potrivit unor activisti, iar armistitiul a intrat in vigoare miercuri dimineata,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )